ساخت و ارزیابی غشای آلیاژی پلی وینیل الکل پلی آمید جهت آبزدایی از اتیلن –گلایکول به روش تراوش تبخیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ساخت و ارزیابی غشای آلیاژی پلی وینیل الکل پلی آمید جهت آبزدایی از اتیلن –گلایکول به روش تراوش تبخیری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ساخت و ارزیابی غشای آلیاژی پلی وینیل الکل پلی آمید جهت آبزدایی از اتیلن –گلایکول به روش تراوش تبخیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت و ارزیابی غشای آلیاژی پلی وینیل الکل پلی آمید جهت آبزدایی از اتیلن –گلایکول به روش تراوش تبخیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ساخت و ارزیابی غشای آلیاژی پلی وینیل الکل پلی آمید جهت آبزدایی از اتیلن –گلایکول به روش تراوش تبخیری :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

در این تحقیق به ساخت و بررسی غشای آلیاژی پلی وینیل الکل _ پلی آمید جهت آبزدایی از اتیلن گلایکول به روش تراوش تبخیری پرداخته شده است . همه ی آزمایشات انجام شده در دمای محیط یعنی دمای ۲۵ درجه سانتیگراد انجام شده است. غشاهای ساخته شده توسط فیلم کش با ضخامت ۵۷میکرومتر و با استفاده از حلال اسید فرمیک ساخته شده اند. سه پارامتر تاثیر گذار در این پروژه ، غلظت آب ورودی، درصد وزنی پلیمر های استفاده شده و مدت زمان انجام فرآیند هستند که هر کدام به طور جداگانه مورد بررسی قرار گرفتند. بهترین و مقاوم ترین غشاء با ۰/۲گرم پلی وینیل الکل و ۸ /۰ گرم ساخته شد. با توجه به تست های انجام شده توسط دستگاه کارل فیشر، با افزایش غلظت ورودی آب درخوراک مقدارجداسازی، و پارامترهایی مانند ضریب جداسازی افزایش یافت. بالاترین میزان جداسازی در غلظت ۷۰ درصد آب در خوراک به دست آمد. هم چنین با افزایش زمان انجام فرآیند ، غلظت آب درمحصول افزایش یافت و میزان جداسازی نیز افزایش پیدا کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.