تاثیر کپسوله کردن باکتری های پروبیوتیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کپسوله کردن باکتری های پروبیوتیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کپسوله کردن باکتری های پروبیوتیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کپسوله کردن باکتری های پروبیوتیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کپسوله کردن باکتری های پروبیوتیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این پژوهش تأثیر کپسوله کردن دو باکتری بیفید وباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LAFTI-L10) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست در طول ۲۸ روز نگهداری در دمای ۵۱ درجه سانتی گراد بررسی گردید. . تیمارها عبارت بود از C (کنترل)، BL، BLC به ترتیب ماست حاوی بیفید وباکتریوم لاکتیسی به صورت آزاد و کپسوله شده، LA و LAC به ترتیب ماست حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به صورت آزاد و کپسوله شده. نتایج بدست آمده نشان داد که باکتریهای آزاد در طول نگهداری بطور معنی داری موجب کاهش pH و افزایش اسیدیته شد (۰/۰۵ P). که تاثیر لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسی بیشتر بود. بر اساس نتایج ارزیابی حسی در ماست، از نظر امتیاز طعم بین نمونه ها اختلاف معنی داری وجود داشت (۰/۰۵ کP). بطوریکه پروبیوتیک های آزاد بطور معنی داری دارای امتیاز طعم بالاتری بودند. بیشترین امتیاز طعم را نمونه های حاوی لاکتوباسیلوسی اسیدوفیلوس به فرم آزاد کسب نمودند (۰/۰۵ P). همچنین باکتریهای پروبیوتیک کپسوله شده بطور معنی داری موجب افزایش ویسکوزیته ماست نسبت به نمونه کنترل شدند(۰/۰۵ P).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.