ارزیابی نقش الگوی انعطاف پذیری در چیدمان فضایی خانه های سنتی شهر کاشان نمونه مورد مطالعه: خانه ی طباطبایی های شهر کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نقش الگوی انعطاف پذیری در چیدمان فضایی خانه های سنتی شهر کاشان نمونه مورد مطالعه: خانه ی طباطبایی های شهر کاشان دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نقش الگوی انعطاف پذیری در چیدمان فضایی خانه های سنتی شهر کاشان نمونه مورد مطالعه: خانه ی طباطبایی های شهر کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نقش الگوی انعطاف پذیری در چیدمان فضایی خانه های سنتی شهر کاشان نمونه مورد مطالعه: خانه ی طباطبایی های شهر کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نقش الگوی انعطاف پذیری در چیدمان فضایی خانه های سنتی شهر کاشان نمونه مورد مطالعه: خانه ی طباطبایی های شهر کاشان :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

در طول تاریخ پاسخگویی به شرایط متغیر و نیازهای جدید همواره ضرورتی جداییناپذیر از معماری بوده است. تطبیق معماری با تحولات محیطی و تغییرات عملکردی کاربران، هدف مطلوبی است که در دورانهای مختلف وجود داشته است. در واقع نیازبه سرپناه داشتن در همه ی ادوار ثابت بوده اما نیازهای دیگر انسان با توجه به تغییر در باورها و ارزشها و تغییرات ابعادزندگی و معیشت در طول زمان در حال تغییرند. الگوی انعطاف پذیری یکی از مفاهیم کلیدی در الفبای شکل گیری معماری مسکونی ایران است، در واقع انعطاف پذیری به ایده تطبیق پذیری، سازگاری و تغییر در طول زمان اشاره می کند. از آنجایی که یکی از ویژگی های شاخص معماری سنتی ایران به خصوص خانه طباطبایی های شهر کاشان انعطاف پذیری است، لذاپژوهش پیش رو با هدف شناخت و بررسی نقش الگوی انعطاف پذیری در خانه های سنتی ایرانی، با روشی توصیفی تحلیلی بااستناد به منابع کتابخانه ای به بررسی انعطاف پذیری در خانههای ایرانی پرداخته است. نتایج حاصل از پژوهش نشان داد کهانعطاف پذیری در خانه های سنتی ایران بسته به نوع هدف مورد انتظار با مفاهیم از جمله انعطاف پذیری، تنوع پذیری، انطباق پذیری ، و تغییر پذیری قابل تحقق است. همچنین پژوهش در این زمینه نشان داد که فعالیتهای مر بوط به خانواده از جمله عوامل تاثیر گذار بر فضاهای خانه می باشند . در واقع این خواسته ها و نیاز های متغییر افراد ساکن در خانواده می باشد که نیاز به داشتن فضاهای انعطاف پذیر را امری واجب برای سکونتی مناسب و ایجاد شرایط آسایش ایجاد می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.