تحریک ویژگی های رشد در ماهی گوپی (reticulate Poecilia) در تغذیه با مخمر دستکاری شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحریک ویژگی های رشد در ماهی گوپی (reticulate Poecilia) در تغذیه با مخمر دستکاری شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحریک ویژگی های رشد در ماهی گوپی (reticulate Poecilia) در تغذیه با مخمر دستکاری شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحریک ویژگی های رشد در ماهی گوپی (reticulate Poecilia) در تغذیه با مخمر دستکاری شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحریک ویژگی های رشد در ماهی گوپی (reticulate Poecilia) در تغذیه با مخمر دستکاری شده :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تاثیر مثبت رژیمهای غذایی حاوی پروبیوتیک ها دیگر انکار پذیر نیست. اخیرا کاربرد مخمرهای تک سلولی همانند Saccharomyces cerevisiae به عنوان پروبیوتیکی که میتواند سیستم ایمنی را تحریک و موجب افزایش رشد شود مورد تاکید قرار گرفته است. در اینتحقیق تاثیر غذای کنسانتره (Biomar-France) حاوی مخمر معمولی و مخمر دستکاری شده با حذف لایه Mannoprotein در یکدوره ۳۵ روزه پرورش ماهی گوپی (reticulate Poecilia) مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور مجموعا ۲۰۴ ماهی در ۳ تیمار و ۴تکرار به صورت کاملا تصادفی تقسیم بندی و در ۳ وعده به میزان ۹ % وزن بدن در روز تغذیه شدند. درانتهای دوره تمامی شاخص های رشدو پارامترهای بیومتریک ماهی ارزیابی گردید. نتایج نشان داد که شاخصهای رشد و فاکتورهای بیومتریک در تیمار تغذیه شده با مخمرمعمولی در مقایسه با مخمر دستکاری شده و تیمار شاهد به طور معنی داری (۰۵ / ۰ > p) بیشتر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.