تاثیر هیدروژن سیانیماید (دورمکس)، سالیسیلیک اسید و روغن ولک بر ویژگی های فیزیولوژیکی و کیفیت میوه انار واریته رباب در جنوب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر هیدروژن سیانیماید (دورمکس)، سالیسیلیک اسید و روغن ولک بر ویژگی های فیزیولوژیکی و کیفیت میوه انار واریته رباب در جنوب ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر هیدروژن سیانیماید (دورمکس)، سالیسیلیک اسید و روغن ولک بر ویژگی های فیزیولوژیکی و کیفیت میوه انار واریته رباب در جنوب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر هیدروژن سیانیماید (دورمکس)، سالیسیلیک اسید و روغن ولک بر ویژگی های فیزیولوژیکی و کیفیت میوه انار واریته رباب در جنوب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر هیدروژن سیانیماید (دورمکس)، سالیسیلیک اسید و روغن ولک بر ویژگی های فیزیولوژیکی و کیفیت میوه انار واریته رباب در جنوب ایران :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

انار یکی از قدیمی ترین درختان میوه ایران است. تشکیل میوه تجاری در درختان میوه از اهمیت بالایی برخوردار است. درخت انارچندین هفته نیاز سرمایی لازم دارد تا از فاز رویشی به زایشی وارد شود. در مناطق گرمسیری عدم تامین نیاز سرمایی یکی از محدودیتهای تولید در مناطق گرمسیری است. هدف از این مطالعه بررسی اثرات مواد تامین کننده نیاز سرمایی (درمکس، سالیستیلیک اسید وروغن ولک) در غلظت های مختلف بر زمان شکفتن جوانه و کمیت میوه انار واریته رباب در جنوب ایران است. تمام تیمارها در ۲۳ فبریه۱۳ – ۲۰۱۲ باعث شکفتن زودتر جوانه ها نسبت به کنترل گردید. اما در تیمار دورمکس ۴ % در مقایسه با سایر تیمار ها و کنترل، شکفتنجوانه ها زودتر صورت گرفت و باعث افزایش کیفیت میوه در مقایسه با سایر تیمارها و کنترل گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.