بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان) با کاربرد هم زمان قارچ و باکتری افزاینده رشد گیاه در سطوح مختلف کود فسفر :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر قارچ تریکودرما هاماتوم (Trichoderma hamatum) و باکتری اینتروباکتر (.Enterobacter sp) بر بهبود ویژگی های رویشی گندم (رقم میلان)، آزمایشی مزرعه ای به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در شهرستان ساری انجام شد. عامل اصلی کود فسفر (سوپرفسفات تریپل) در سه سطح صفر، ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار و عامل فرعی شامل تیمار قارچی در دو سطح عدم تلقیح (شاهد) و تلقیح با قارچ تریکودرما و تیمار باکتریایی در دو سطح بدون باکتری (شاهد) و کاربرد باکتری اینتروباکتر بودند. در سطوح فسفر صفر، ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار، کاربرد اینتروباکتر باعث افزایش حدود ۲۱، هشت و ۵۳ درصدی عملکرد دانه گندم شد. همچنین، تلقیح تریکودرما نیز در سطوح صفر، ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار کود فسفر، افزایش قابل توجه عملکرد دانه (به ترتیب حدود ۳۰، ۱۹ و ۳۱ درصد) و عملکرد بیولوژیک (به ترتیب حدود هشت، یک و ده درصد) را به همراه داشت. تلقیح توأم قارچ و باکتری نیز باعث افزایش صفات قطر ساقه اصلی (حدود شش درصد) و عملکرد دانه (حدود ۳۲ درصد) نسبت به شرایط شاهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.