تعیین مکانهای بهینه برای ایجاد پارکهای محله ای با روشهای AHP و TOPSIS در محیط GIS (مطالعه موردی: منطقه ۸ شهرداری تبریز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین مکانهای بهینه برای ایجاد پارکهای محله ای با روشهای AHP و TOPSIS در محیط GIS (مطالعه موردی: منطقه ۸ شهرداری تبریز) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین مکانهای بهینه برای ایجاد پارکهای محله ای با روشهای AHP و TOPSIS در محیط GIS (مطالعه موردی: منطقه ۸ شهرداری تبریز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین مکانهای بهینه برای ایجاد پارکهای محله ای با روشهای AHP و TOPSIS در محیط GIS (مطالعه موردی: منطقه ۸ شهرداری تبریز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین مکانهای بهینه برای ایجاد پارکهای محله ای با روشهای AHP و TOPSIS در محیط GIS (مطالعه موردی: منطقه ۸ شهرداری تبریز) :

تعداد صفحات :۲۸

چکیده مقاله:

فضای سبز شهری از جمله کاربری هایی است که توزیع و پراکنش آنها در سطح شهر اهمیت زیادی دارد حتی برای سنجش توسعه پایدار شهرها از آن بهعنوان یک فاکتور مهم استفده می کنند و پراکنش مناسب آنها به طوری که همه ساکنان یک شهر دسترسی به آن داشته باشند .. تحقیق حاضر تلاشی از بکارگیری سیتسم اطلاعات جغرافیایی در طراحی شهری با توجه به مقوله مکانیابی است انتخاب مکان مناسب برای پارکها و فضای سبز شهری که از موثرترین عاصر شهری بر تداوم کیفیت زندگی مردم هستند که یک فرایند بسیار مهمی است با توجه توزیع و پراکنش پارکها و فضای سبز در شهر تبریز در بین مناطق ۱۰ گانه کلانشهر تبریز منطقه ۸ دارای کمترین فضای سبز پارکها می باشد که اهمیت مطالعه و پژوهش رادر زمینه مکن یابی پارک محله ای بیشتر می کند. روش تحقیق حاضر ، توصیفی و تحلیل و بر پایه ی مطالعات اسنادی کتابخانه ای و بررسیهای پیمایشی مشاهده های میدانی است در این تحقیق با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی AHP ابتدا با ید شاخصها و پارامترهای موثر با وزن دهی مناسب با توجه به اهمیت آنها در محیط GIS مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. سپس با استفاده از روش TOPSIS) به اولویت بندی و بهترین گزینه برای احداث پارکهای محل تعیین گردند. نتایج حاصل از تلفیق لایه ها اطلاعاتی زمینهای منطقه را برای انتخاب مکانهای مناسب برای فضای سبز به ۵ کلاس کاملا نامناسب ، بی تفاوت ، مناسب، کاملا مناسب طبقه بندی شده که مناطق دارای کاربری های کاملا مناسب اولیت بالاتری دارند. در نتیجه با استفاده از روش TOPSIS به اولویت بندی مناطق خوب در منطقه پرداخته و زمینهای مناسب جهت احداث پارک محله ای رتبه بندی شدند بنابراین براساس نتایج بدست آمده مکان ۸ به عنوان بالاترین درصد اولویت بندی جهت احداث پارک محله ای مناسب می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.