ارائه راهکارهای کنترل پیش بین به منظور اصلاح الگوی گام برداشتن در افراددچار افتادگی پا مبتنی بر تحریک الکتریکی عملکردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارائه راهکارهای کنترل پیش بین به منظور اصلاح الگوی گام برداشتن در افراددچار افتادگی پا مبتنی بر تحریک الکتریکی عملکردی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارائه راهکارهای کنترل پیش بین به منظور اصلاح الگوی گام برداشتن در افراددچار افتادگی پا مبتنی بر تحریک الکتریکی عملکردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارائه راهکارهای کنترل پیش بین به منظور اصلاح الگوی گام برداشتن در افراددچار افتادگی پا مبتنی بر تحریک الکتریکی عملکردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارائه راهکارهای کنترل پیش بین به منظور اصلاح الگوی گام برداشتن در افراددچار افتادگی پا مبتنی بر تحریک الکتریکی عملکردی :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

با توجه به رفتار غیرخطی و دینامیک متغیر با زمان عضله، لزوم بکارگیری راهکارهای کنترلی در تحریک الکتریکی عملکردی ( FES ( مشهود است. وجود تاخیر زمانی محدود بین اعمال تحریک و ایجاد انقباض در عضله، اهمیت پیش بینی را بطورخاص مطرح میسازد. یکی از روشهای تخمین و پیشبینی مشخصات سینماتیکی استفاده از الکترومایوگرافی است. بینفعالیت الکتریکی عضلات و فعالیت مکانیکی آنها تأخیر زمانی وجود دارد و فعالیت الکتریکی مقدم است بنابراین با در اختیارداشتن فعالیت الکتریکی عضلات ) EMG (، فعالیت مکانیکی )گشتاور( آنها قابل پیش بینی خواهد بود. هدف این مقاله ارائه یک مدل عصبی مناسب بوده است، بطوریکه این مدل عصبی قابلیت پیشبینی گشتاور لازم به منظور کنترل حرکت مچ پاهنگام گام برداشتن را داشته باشد. که از آن در توانبخشی و درمان بیماران دچار افتادگی پا استفاده میشود. ابتدا یک مدل مبتنی بر شبکههای عصبی به گونهای شناسایی شده است که با استفاده از الگوی فعالیت عضلات، بتواند گشتاور متناظرحول مفصل مچ پا را تخمین زند. سپس کنترلکننده با توجه به اختلاف گشتاور مطلوب و گشتاور اندازهگیری شده از مدلپیشبین، الگوی سیگنال کنترلی را بگونهای تعیین کند که گشتاور خروجی، گشتاور مطلوب را با کمترین مقدار خطا دنبال کند. از مهمترین نتایج به دست آمده از این تحقیق، توانایی مدل پیشنهادی در پیشبینی گشتاور مطلوب، با دقت بسیارمناسب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.