مقاله سبزی کاری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله سبزی کاری دارای ۹۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله سبزی کاری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سبزی کاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله سبزی کاری :
سبزی های برگی :
خصوصیات عمده سبزی های برگی :
مقاومت به سرما (زمان کاشت دمای پایین).
گلدهی در روز بلند که باعث کاهش کیفیت.
اغلب انها یکساله اند و در انواع چند ساله به صورت یکساله کشت می شوند.
سبزی های برگی به دو دسته تقسیم میشوند
سبزی هایی که به صورت پخته مصرف می شوند (اسفناج –تره- جعفری-کرفس).
سبزی هایی که به صورت تازه مصرف می شوند (کاهو وسایر سبزی های برگی ).
اسفناج )) Spinacia oleraceae L
اصل وقدمت
نوع وحشی وخودرو آن در آسیای مرکزی است(ایران –ترکمنستان – افغانستان)
Spinacia tetranda
مشخصات گیاهشناسی
(خانواده چغندر ) Chenopodiacea
یکساله و روز بلند
در ابندای رشد ساقه کوتاه و برگها طوقه ای(روزت)
ریشه اصلی عمیق تا عمق ۱۴۰ سانتیمتر(مقاوم به شوری)
برگ تخم مرغی یا بیضوی یا نیزه ای- دارای پهنک صاف یا چروکیده).
چروکیده از نظر نگهداری در انبار مناسب تر هستند
گل نر: کاسبرگ: ۴- پرچم: ۴
گل ماده:کاسبرگ: ۲ یا ۴ – مادگی: یک خامه و۴ تا ۶ کلاله دارد
انواع جنسیت در اسفناج
۱- پایه هایی که فقط گل نر دارند(برگ کم وزود گل).
۲- پایه هایی که فقط گل ماده دارند. (برگ زیاد ودیرگل).
۳- پایه های دوجنسی که گل نر و ماده به تعداد مساوی دارند.
۳- پایه های دوجنسی که گل نر بیشتر از ماده دارند.
۴- پایه های دوجنسی که گل ماده بیشتر از نر دارند.
نوع ۲ و ۴ از نظر کیفیت و اقتصادی بهتر هستند.
قند، کلروفیل و کاروتن در گیاه ماده بیشتر است.
امروزه ارقام یک پایه با گل های نر بیشتر طوری اصلاح شده اند که برگ زیاد ودیرگل هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.