بررسی ویژگیهای حسی نان غنیشده با باگاس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگیهای حسی نان غنیشده با باگاس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگیهای حسی نان غنیشده با باگاس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگیهای حسی نان غنیشده با باگاس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگیهای حسی نان غنیشده با باگاس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

نان به عنوان ارزانترین منبع انرژی برای تغذیه قسمت اعظمی از مردم جهان، نقشی حیاتی دارد. همچنین رابطه مستقیمی بین کاهش بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و سرطان کولن با مصرف فیبر وجود دارد. از آنجا که فیبر مصرفی در کشور ما کمتر از میزان توصیه شده ( ۳۰ گرم در روز) توسط FDA میباشد، لذا به منظور تحقق این خواسته، غنی کردن غذاهای پایه با فیبر رژیمی یک خواسته مطلوب به حساب میآید و جهت بهبود ویژگیهای کیفی نان و غنیسازی طبیعی آن، استفاده از منابع مختلف فیبری جایگزین در فرمولاسیون نان قابل بررسی میباشد. هدف از این تحقیق بهینهسازی فرمول نان غنیشده با باگاس و بررسی خواص حسی آن بود. در این تحقیق با افزودن فیبر باگاس نیشکر در چهار سطح ۰، ۵، ۱۰، ۱۵ درصد و صمغ زانتان در چهار سطح ۰، ۱، ۱/۵، ۵ درصد (وزنی / وزنی بر پایهآرد) با طرح آماری کاملاً تصادفی در دو تکرار ویژگیهای حسی نان بربری به روش طراحی پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفت. نتایج ارزیابی حسی نشان داد تیمارهای حاوی فیبر باگاس نیشکر از نظر شاخصهای طعم و مزه امتیاز کمتری را کسب کردند و مورد پذیرش واقع نشدند و همچنین افزودن فیبر باگاس باعث کاهش حجم تیمارهای نان شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.