بررسی تاثیر تفاله چغندر قند و صمغ عربی بر خواص حسی نان بربری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر تفاله چغندر قند و صمغ عربی بر خواص حسی نان بربری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر تفاله چغندر قند و صمغ عربی بر خواص حسی نان بربری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر تفاله چغندر قند و صمغ عربی بر خواص حسی نان بربری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر تفاله چغندر قند و صمغ عربی بر خواص حسی نان بربری :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در تهیه محصولات صنایع پخت به ویژه نان که قوت غالب اقشار مختلف جامعه به شمار میرود درصد مناسب فیبرهای محلول و نا محلول میتواند ضمن به تعویق انداختن بیاتی نان، جایگزینی مناسب برای سبوس جدا شده از آرد باشد که نسبت به آرد، فاقد ترکیب ضد تغذیهای اسید فیتیک میباشد. علاوه بر آن دارای خواص سلامتی زایی زیادی میباشد.دانشمندان زیادی به مطالعه خصوصیات رئولوژیکی خمیر، به تعویق انداختن بیاتی نان، خواص ارگانولپتیکی و سلامت زایی نان غنی شده از منابع فیبری و هیدرو کلوییدی پرداختند. استفاده از نسبت صحیح منابع فیبری و هیدروکلوئیدی حائز اهمیت است. این تحقیق با هدف تعیین، تاثیر نسبت تفاله و صمغ بر خواص ارگانولپتیکی انجام شد و به این منظور از ۱۲ تیمار با درصدهای مختلف (۰، ۳، ۵،۷) درصد پودر تفاله و (۰، ۰/۳، ۰/۵) درصد صمغ عربی با طرح آماری کاملا تصادفی در ۲ تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج ارزیابی حسی نیز نشان میدهد تیمارهای حاوی درصد بالای پودر تفاله از نظرشاخصهای میزان تخلخل و قابلیت جویدن نان دارای امتیاز بیشتر ولی از نظر فرم و شکل و سطح فوقانی امتیاز کمتری داشته ودر حالیکه تیمارهای حاوی میزان صمغ امتیاز بیشتری کسب نمودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.