بررسی تاثیر فضا های نیمه خصوصی مجتمع های مسکونی بر افزایش حس واحد همسایگی و تعاملات اجتماعی (نمونه موردی: شهرک اکباتان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر فضا های نیمه خصوصی مجتمع های مسکونی بر افزایش حس واحد همسایگی و تعاملات اجتماعی (نمونه موردی: شهرک اکباتان) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر فضا های نیمه خصوصی مجتمع های مسکونی بر افزایش حس واحد همسایگی و تعاملات اجتماعی (نمونه موردی: شهرک اکباتان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر فضا های نیمه خصوصی مجتمع های مسکونی بر افزایش حس واحد همسایگی و تعاملات اجتماعی (نمونه موردی: شهرک اکباتان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر فضا های نیمه خصوصی مجتمع های مسکونی بر افزایش حس واحد همسایگی و تعاملات اجتماعی (نمونه موردی: شهرک اکباتان) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

با توجه به رشد روز افزون و افزایش مهاجرت به شهرهای بزرگ و از سوی دیگر افزایش قیمت زمین و متعاقبا افزایش تراکم، به ناچار خانههای سنتی جای خود را به آپارتمان ها و بعضا ساختمان های بلند مرتبه داده اند. انسان ذاتا موجودی اجتماعی آفریده شده است و از نظرجسمی و روحی نیازمند ایجاد روابط و تعاملات اجتماعی با هم نوع خود می باشد. از این رو با توجه به مشکلات و اثرات منفی آپارتماننشینی، لازم است طراحان و دست اندرکاران این حرفه مکان هایی طراحی کنند که جوابگوی نیاز به تعاملات ساکنین را داشته باشد.در این پژوهش فرض بر آن پیش رفته است با افزایش تعداد ساکنین در مجتمع های مسکونی میزان تعاملات بین ساکنین کاهش می یابدو این دو مقوله نسبت عکس با یکدیگر دارند. از این رو برای آزمون فرضیه، شهرک اکباتان به عنوان نمونه موردی انتخاب گردید و تأثیرافزایش ساکنین بر روابط و تعاملات ساکنین این شهرک مورد بررسی قرار گرفت. در همین راستا، تعداد ۱۵۰ پرسشنامه داخل ورودی ها ولابی های این شهرک مسکونی توضیع گردید. بعد از جمع آوری پرسشنامه ها، اطلاعات مربوط به هر سوال دسته بندی شد و پس ازتجزیه و تحلیل داده ها نتایجی به دست آمد که نشان داد افزایش ساکنین با تعاملات اجتماعی و حس همسایگی رابطه ای عکس دارد . درنهایت با توجه به این رابطه و به منظور مقابله با کاهش روابط ساکنین، راهکارهایی برای بالا بردن سطح تعاملات اجتماعی و افزایش حسهمسایگی در مجتمع های مسکونی مطرح گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.