بررسی اثر بازدارندگی خوردگی عامل فعال سطحی کاتیونی (DTAB) و تاثیر آن برخواص رئولوژی در سیال حفاری بنتونایتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر بازدارندگی خوردگی عامل فعال سطحی کاتیونی (DTAB) و تاثیر آن برخواص رئولوژی در سیال حفاری بنتونایتی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر بازدارندگی خوردگی عامل فعال سطحی کاتیونی (DTAB) و تاثیر آن برخواص رئولوژی در سیال حفاری بنتونایتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر بازدارندگی خوردگی عامل فعال سطحی کاتیونی (DTAB) و تاثیر آن برخواص رئولوژی در سیال حفاری بنتونایتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر بازدارندگی خوردگی عامل فعال سطحی کاتیونی (DTAB) و تاثیر آن برخواص رئولوژی در سیال حفاری بنتونایتی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

خوردگی یکی از عوامل تخریب قطعات فلزی و تجهیزات حفاری ست که از نظر اقتصادی پارامتری هزینه بر محسوب می شود . یکی از روشهای مقابله با خوردگی ایجاد پوششهایی با مقاومت بالا در برابر خوردگی یا به عبارتی استفاده از بازدارنده های خوردگی می باشد.بازدارنده ها افزودنی هایی هستند که با ایجاد تغییر و تحول بر روی سطح فلزات، محیط و یا هر دو، خوردگی را کنترل می کنند. مکانیسمعمل آنها ایجاد تغییراتی در واکنش های آندی، کاتدی و یا هر دوی آنها است. یکی از مهمترین وظایف کارشناسان سیال حفاری در فرآیند حفاری، شناخت انواع خوردگی، روش های اندازه گیری میزان خوردگی، تعیین نوع خوردگی و روش مبارزه با آن می باشد. از این رو دراین پژوهش از عامل فعال سطحی کاتیونی ۱ (DTAB) به عنوان عامل بازدارنده ی خوردگی استفاده گردید و تاثیر آن بر خواص رئولوژیو سرعت خوردگی سیال حفاری بنتونایتی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. در ادامه بیا انجیاآ آزمیون EIS2 ، اثیر عامل فعال سطحی کاتیونی بر لایه دوگانه الکتریکی و تاثیر آن در کاهش خوردگی بررسی گردید و جهت بررسی تاثیر عامل فعال سطحی کاتیونی بر مقاومت در برابر خوردگی و رئولویی سیال حفاری از آزمون های پلاریزاسیون و رئومتری نیز استفاده گردید. نتایج بدست آمده، تاثیر DTAB بر کاهش خوردگی و بهبود خواص رئولویی سیال حفاری بنتونایتی را به وضوح تایید می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.