بررسی مقایسه ای الکتروشیمیایی خواص انتی اکسیدانی دوگونه از جلبکهای قهوه ای خلیج فارس (بوشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
23 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای الکتروشیمیایی خواص انتی اکسیدانی دوگونه از جلبکهای قهوه ای خلیج فارس (بوشهر) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای الکتروشیمیایی خواص انتی اکسیدانی دوگونه از جلبکهای قهوه ای خلیج فارس (بوشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای الکتروشیمیایی خواص انتی اکسیدانی دوگونه از جلبکهای قهوه ای خلیج فارس (بوشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای الکتروشیمیایی خواص انتی اکسیدانی دوگونه از جلبکهای قهوه ای خلیج فارس (بوشهر) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

ترکیبات فنولی به دلیل نقش آنتی اکسیدانی مورد توجه قرار گرفته است و به طور گسترده در صنایع غذایی و دارویی برای جلوگیری از تخریب اکسایشی و فاسد شدن غذاها و داروها استفاده می شود روشهای الکتروشیمیایی در دههه های اخیر برای تعیین و غربالگری آتی اکسیدان مورد استفاده قرار گرفته است از مزایای این روش کم هزینه بودن سریع و حساس و عدم نیاز به آماده سازی زیاد نمونه است د ر این پژوهش عصاره دو گونه از جلبک قهوه ای پادینا و سیستوسریا در زمان های مختلف در تاریکی و نور قرار داده شده و پس از بررسی نتایج مشاهده شد عصاره فیلتر نشده خواص انتی اکسیدانی پایدارتری نسبت به عصاره فیلتر شده دارد و در تاریکی تغییراتی کمتری را از خود نشان میدهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.