بررسی عوامل تاثیر گذار بر تولید صمغ زانتان با استفاده از باکتری زانتومناس کمپستریس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل تاثیر گذار بر تولید صمغ زانتان با استفاده از باکتری زانتومناس کمپستریس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل تاثیر گذار بر تولید صمغ زانتان با استفاده از باکتری زانتومناس کمپستریس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل تاثیر گذار بر تولید صمغ زانتان با استفاده از باکتری زانتومناس کمپستریس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل تاثیر گذار بر تولید صمغ زانتان با استفاده از باکتری زانتومناس کمپستریس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

صمغ زانتان پلی ساکاریدی خارج سلولی و یکی از پلیمرهای زیستی مهم از لحاظ تجاری است این ماده به دلیل خواص منحصر به فردی نظیر و ویسکوزیته ی زیاد، رفتار شبه پلاستیکی پایداری در طیف وسیعی از شرایط عملیاتی، کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف به خصوص صنایع غذایی دارد هدف از انجام این تحقیق بررسی پارمترهای تاثیرگذار نظیر زمان تخمیر PH غلظت گلوکز به عنوان منبع کربن و غلظت آمونیوم نیترات به منبع نیتروژن بر بازده تولید زانتان با استفاده از باکتری زانتوموناس کمپستریس بوده است جهت انجام آزمایشات این پارمترها در ۴ سطح با روش یک فاکتور در یک زمان مورد مطالعه قرار گرفت براساس نتایج به دست آمده شرایط بهینه شامل مدت زمان تخمیر ۶۰ سانت PH=7 غلظت گلوکز g/1 40 و غلظت آمونیوم نتیرات g/1 1/5 بوده که تحت این شرایط بالاترین مقایدر غلظت و بازده برای زانتان به ترتیب g/1 16/2 و ۴۰ درصد حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.