اثر دی اکسید کربن و نور فرابنفش بر ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاهان زینتی آهار، اطلسی ،تاج خروس و جعفری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دی اکسید کربن و نور فرابنفش بر ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاهان زینتی آهار، اطلسی ،تاج خروس و جعفری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دی اکسید کربن و نور فرابنفش بر ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاهان زینتی آهار، اطلسی ،تاج خروس و جعفری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دی اکسید کربن و نور فرابنفش بر ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاهان زینتی آهار، اطلسی ،تاج خروس و جعفری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دی اکسید کربن و نور فرابنفش بر ویژگی های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاهان زینتی آهار، اطلسی ،تاج خروس و جعفری :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر افزایش غلظت دی اکسید کربن و نور فرابنفش بر ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمایی گلهای زینتی آهار، اطلسی، تاج خروس و جعفری، پژوهشی در سال ۱۳۹۴ به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی در ۳ تکرار اجرا گردید. فاکتورهای آزمایشی شامل گونه گیاهی در ۴ سطح (تاج خروس، آهار، اطلسی و جعفری)، گاز دی اکسید کربن در ۲ سطح )A –Ali (V * * ppm y A ppm Sellel در ۲ سطح (با تابش و بدون تابش) بود. نتایج نشان داد که محتوای رنگدانه های گیاهان زینتی مورد مطالعه تحت تاثیر تغییرات غلظت دی اکسید کربن و تابش فرابنفش معنی دار بود. بیشترین محتوای کلروفیل a و کلروفیل b در غلظت ppm 350 دی اکسید کربن و بدون تابش فرابنفش به ترتیب در گیاهان زینتی جعفری و تاج خروس مشاهده شد. در حالی که، بیشترین محتوای کاروتینوئید در غلظت ppm 700 دی اکسید کربن و بدون تابش فرابنفش در گیاه زینتی تاج خروس به دست آمد. نتایج نشان داد فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز تحت تاثیر تابش پرتو فرابنفش در تمام گونه های مورد مطالعه افزایش یافت. بیشترین و کمترین مقدار آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز در گیاه زینتی آهار و به ترتیب در غلظت ppm 700 دی اکسید کربن و تابش فرابنفش و غلظت ppm 350 دی اکسید کربن و بدون تابش فرابنفش به دست آمد. در کل می توان چنین نتیجه گرفت که شناخت گیاهان مقاوم به تابش فرابنفش و استفاده از سطوح بالای دی اکسید کربن در تولید گیاهان زینتی در آینده ای نه چندان دور به دلیل تغییر اقلیم می تواند شرایط بهتری را برای تولید و عرضه گیاهان زینتی در فضای سبز شهری فراهم نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.