تبیین ارتقاء بهره وری سازمانی بر اساس استراتژی ها (مدل تحلیل SWOT) در بخش صنعت چرم وکفش استان آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تبیین ارتقاء بهره وری سازمانی بر اساس استراتژی ها (مدل تحلیل SWOT) در بخش صنعت چرم وکفش استان آذربایجان شرقی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تبیین ارتقاء بهره وری سازمانی بر اساس استراتژی ها (مدل تحلیل SWOT) در بخش صنعت چرم وکفش استان آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تبیین ارتقاء بهره وری سازمانی بر اساس استراتژی ها (مدل تحلیل SWOT) در بخش صنعت چرم وکفش استان آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تبیین ارتقاء بهره وری سازمانی بر اساس استراتژی ها (مدل تحلیل SWOT) در بخش صنعت چرم وکفش استان آذربایجان شرقی :

تعداد صفحات :۲۲

چکیده مقاله:

امروزه سازمان ها در محیطی پویا، پرابهام و متغیری فعالیت می کنند. بهره وری به عنوان یک فرهنگ و یک نگرش عقلایی به کار می باشد که هدف آن هوشمندانه تر کردن فعالیتها برای دستیابی به زندگی بهتر و متعالی است. افزایش بهره وری عمده ترین هدف و مسئولیت موسسه را تعیین می نماید. این تحقیق با هدف تبیین ارتقاء بهره وری بر اساس استراتژی ها (مدل تحلیل SWOT) بر بخش صنعت چرم وکفش استان آذربایجان شرقی صورت گرفته است، لذا از نظر هدف کاربردی و از نظر روش اجرا بصورت توصیفی- پیمایشی انجام شده است. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد. جامعه آماری، مدیران شرکت های تولیدی(صنعت چرم و کفش) استان آذربایجان شرقی می باشند. نمونه آماری پژوهش (۲۹۶ نفر) با استفاده از فرمول کوکران و به صورت تصادفی ساده جهت اخذ اطلاعات انتخاب گردیده است. تجزیه و تحلیل فرضیات با استفاده از نرم افزار spss و آزمون رگرسیون چندگانه صورت گرفته است. نتایج بدست آمده بیانگر این است که حدود ۶۶ درصد از تغییرات متغیر وابسته (ارتقاء بهره وری سازمان) به وسیله متغیر مستقل تحقیق قابل تبیین است و مابقی تغییرات در ارتقاء بهره وری سازمان از عواملی غیر از متغیر مستقل در نظر گرفته شده در این تحقیق ایجاد می شود. لذا با توجه به نتایج، استراتژی های تهاجمی، استراتژی های محافظه کارانه و استراتژی های رقابتی بر ارتقاء بهره وری تاثیر مثبت معنی داری دارند. استراتژی های تدافعی بر ارتقاء بهره وری تاثیر معکوس معناداری دارد. همچنین استراتژی های محافظه کارانه با ضریب استاندارد شده ۰/۳۷۸ بیشترین تاثیر را بر ارتقاء بهره وری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.