ارزیابی توان الکولوژیکی برای توسعه کاربری های کشاورزی و مرتعداری با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی توان الکولوژیکی برای توسعه کاربری های کشاورزی و مرتعداری با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی توان الکولوژیکی برای توسعه کاربری های کشاورزی و مرتعداری با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی توان الکولوژیکی برای توسعه کاربری های کشاورزی و مرتعداری با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی توان الکولوژیکی برای توسعه کاربری های کشاورزی و مرتعداری با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش توان اکولوژیکی استان اردبیل برای توسعه کشاورزی و مرتعداری، با توجه به گسترش روزافزون توسعه کشاورزی در این مناطق و همجوار آن از یکسو و آسیب پذیری بالقوه آنها از سوی دیگر، در مقیاس ۱:۱۰۰۰۰۰ و با روش رویهم گذاری نقشه ها به روش بولین با کمک سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) ارزیابی گردید. همچنین جهت کاستی های موجود در مدل اکولوؤیکی مخدوم از سایر نقشه ها و پارامترهای محلی تأثیرگذار استفاده گردید. برای تجزیه و تحلیل داده ها و جمع بندی آنها روش های متفاوتی وجود دارد. در این پژوهش از بین روش های مختلف، فرایند تجزیه و تحلیل مبتنی بر رهیافت سیستمی انتخاب گردیده است که به نوعی مجموعه ای از روش روی هم گذاری نقشه ها به شیوه مک هارگ و کدگذاری چند ترکیبی نقشه ها می باشد. بر اساس نتایج به دست آمده، در مجموع ۱۱۶۳۲/۶ هکتار اراضی دارای مشخصات فوق بوده و در طبقه یک مدل اکولوژیکی برای کاربری زراعت آبی قرار می گیرند. پس از تعیین توان اکولوژیک زراعی و مرتعی در طبقات ۱ تا ۷ و مشخص نمودن اراضی مناسب برای توان اکولوژیک زراعی و مرتعی تهیه شده که در نقشه شماره (۷) حاصل این کار به همراه اولویت بندی توان اکولوژیک زراعی، مرتعی می باشد. منطقه مطالعاتی از لحاظ اکولوژیکی دارای ارزش کشاورزی و مرتعداری بالایی می باشد و در مابقی مدل های اکولوژیکی آنچنان دارای ارزش نمی باشند. از آنجائیکه این پژوهش ارزیابی توان اکولوژیکی برای کاربری های مناسب با منطقه در سطح محدوده مطالعاتی می باشد، به عنوان الگویی برای توسعه سایر طرح های ابزی پروری و اکوتوریسم و … بر اساس توان اکولوژیکی در منطقه می تواند ارائه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.