ساخت، اعتباریابی و رواسازی پرسشنامه نقش مؤلفه های هویت فرهنگی در بازآفرینی بافت تاریخی به منظور دستیابی به پایداری اجتماعی (نمونه موردی:محله آب انبارنو شهر ساری)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ساخت، اعتباریابی و رواسازی پرسشنامه نقش مؤلفه های هویت فرهنگی در بازآفرینی بافت تاریخی به منظور دستیابی به پایداری اجتماعی (نمونه موردی:محله آب انبارنو شهر ساری) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ساخت، اعتباریابی و رواسازی پرسشنامه نقش مؤلفه های هویت فرهنگی در بازآفرینی بافت تاریخی به منظور دستیابی به پایداری اجتماعی (نمونه موردی:محله آب انبارنو شهر ساری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ساخت، اعتباریابی و رواسازی پرسشنامه نقش مؤلفه های هویت فرهنگی در بازآفرینی بافت تاریخی به منظور دستیابی به پایداری اجتماعی (نمونه موردی:محله آب انبارنو شهر ساری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ساخت، اعتباریابی و رواسازی پرسشنامه نقش مؤلفه های هویت فرهنگی در بازآفرینی بافت تاریخی به منظور دستیابی به پایداری اجتماعی (نمونه موردی:محله آب انبارنو شهر ساری) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

سبک معماری هر دوره انعکاسی از فرهنگ و هنر آن محسوب می شود و ناحیه تاریخی شهرها به جد تجلی گاه این امراست اما امروزه بافت های تاریخی شهرها هویت خود را به واسطه توسعه های جدید و یا مداخلات غیرمعطوف به مکان وفرهنگ از دست داده اند.در واقع می توان گفت برای بازآفرینی بافت های تاریخی، باید علاوه بر پاسخگویی به نیازهای مردمو زندگی روزمره، رجوع معنی داری به هویت فرهنگی بافت گردد. مطالعه حاضر با هدف ساخت، اعتباریابی و رواسازیپرسشنامه نقش مؤلفه های هویت فرهنگی در احیاء و بازآفرینی هویت فرهنگی بافت تاریخی به منظور دستیابی به پایداریاجتماعی براساس مطالعات و مصاحبه با اساتید تهیه شد. در فرآیند پژوهش پنج عامل به عنوان مؤلفه های انعکاس دهندههویت فرهنگی شناسایی گردیده است که برای اطمینان از صحت نتایج به دست آمده و تعیین اولویت عوامل بر یکدیگر،عوامل مذکور در قالب یک پرسشنامه تنظیم و با روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای، از یک نمونه ۲۰۰ نفری ازشهروندان ساروی پرسیده شد. پرسشنامه ها با استفاده از نرم افزار SPSS تحلیل شد. روشهای به کار رفته در تحلیلداه ها شامل تحلیل گویه ها (ضریب تمیز و روش لوپ)، روایی محتوا، روایی سازه، اعتباریابی (محاسبه ضریب آلفایکرونباخ)، آزمون کولموگروف اسمیرنوف – و آزمون t تکنمونهای، آزمون فریدمن جهت رتبه بندی مؤلفه ها و و تحلیل عاملیتأییدی با نرم افزار Amos بودند. اعتبار این پرسشنامه از طریق محاسبه آلفای کرونباخ ۸۱ / ۰ به دست آمد. با درنظرگرفتن نتایج این پژوهش میتوان گفت این پرسشنامه از اعتبار و روایی مناسبی برخوردار است و تمامی مؤلفه های یادشده دارای ضریب تأثیر معنی داری بر روی عامل هویت فرهنگی بوده اند. در واقع تأثیرگذاری همه عوامل یاد شده اثباتشده است و می توان گفت با بهره گیری هرچه بیشتر از مؤلفه های به دست آمده در فرآیند پژوهش، می توان میزان موفقیتامر بازآفرینی بافت تاریخی در دستیابی به پایداری اجتماعی را افزایش بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.