ایجاد تعادل بین خلوت و تعامل اجتماعی در ساختمانهای بلند مرتبه (نمونه موردی برج مسکونی تجاری تفریحی در بابلسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ایجاد تعادل بین خلوت و تعامل اجتماعی در ساختمانهای بلند مرتبه (نمونه موردی برج مسکونی تجاری تفریحی در بابلسر) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ایجاد تعادل بین خلوت و تعامل اجتماعی در ساختمانهای بلند مرتبه (نمونه موردی برج مسکونی تجاری تفریحی در بابلسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ایجاد تعادل بین خلوت و تعامل اجتماعی در ساختمانهای بلند مرتبه (نمونه موردی برج مسکونی تجاری تفریحی در بابلسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ایجاد تعادل بین خلوت و تعامل اجتماعی در ساختمانهای بلند مرتبه (نمونه موردی برج مسکونی تجاری تفریحی در بابلسر) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

با نظر به اینکه خلوت وتعامل اجتماعی دو مفهوم متقابل به حساب می آیند، اما توجه به این نکته که، تأکید بیش ازاندازه بر خلوت می تواند موجب انزوای اجتماعی و تعامل خارج از کنترل موجب ازدحام شود، لذا ایجاد تعادل بین خلوتو تعامل اجتماعی را امری ضروری تلقی می کنیم. هدف از این تحقیق، تبیین مولفه های طراحی مشترک بین دو مفهومخلوت و تعامل اجتماعی در پروژه های بلند مرتبه سازی می باشد. با بکارگیری ایده های حاصل ، می توان مولفه هایطراحی را به گونه ای در فرآیند طراحی لحاظ کرد که، تعادل بین حس خلوت و تعاملات اجتماعی برای کاربران بهصورت حداکثری احساس شود. به این منظور بر پایه جدول پیشنهادی ین و همچنین سوالات تحقیق از روش پیمایشی وتحلیل داده ها بر اساس آمار استنباطی استفاده شده است. در تحقیق حاضر ابتدا با پرداختن به سازوکارهای خلوت وتعامل به روش کیفی و با مروری بر نظریات مرتبط با موضوع، به وجود ارتباط بین دو مفهوم می رسیم. سپس به منظوررسیدن به مولفه های مشترک تاثیر گذار از آزمون نگرش سنجی اساتید و صاحب نظران استفاده شده است. پس ازبررسی روایی ابزار تحقیق، به روش آماری و به کمک نرم افزار AMOS 23 ، عوامل تاثیر گذار به روش تحلیل عاملتاییدی استخراج و بر اساس تحلیل ها، مدل طرح ریزی گردیده است. یافته های نتایج تحقیق شامل میزان تاثیر گذاریهریک از معیارها و ریز معیارهای مشترک بین دو مفهوم خلوت و تعامل اجتماعی برای نیل به تعادل بین آنها درساختمان بلند مرتبه می باشد. از جمله این معیارها در زمینه تعادل بین دو مفهوم شامل معیارهای روانشناسی محیطی،کالبدی، اجتماعی و فرهنگی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.