پایش تغییرات سطحی در بستر سکونتگاهها با استفاده از تکنیکهای تداخل سنجی راداری InSAR مطالعه موردی منطقه ی قطور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پایش تغییرات سطحی در بستر سکونتگاهها با استفاده از تکنیکهای تداخل سنجی راداری InSAR مطالعه موردی منطقه ی قطور دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پایش تغییرات سطحی در بستر سکونتگاهها با استفاده از تکنیکهای تداخل سنجی راداری InSAR مطالعه موردی منطقه ی قطور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پایش تغییرات سطحی در بستر سکونتگاهها با استفاده از تکنیکهای تداخل سنجی راداری InSAR مطالعه موردی منطقه ی قطور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پایش تغییرات سطحی در بستر سکونتگاهها با استفاده از تکنیکهای تداخل سنجی راداری InSAR مطالعه موردی منطقه ی قطور :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

فرونشست، زلزله و زمین لغزش از جمله فرآیندهای برهم زنندهی مورفولوژی نشستگاه سکونتگاههای شهری و روستایی و بوجود آورندهی چشم اندازهای جدیدمحسوب میشوند که ممکن است در قلمرو معین، با بزرگی و دورههای یکابزارقدرتمندبرایاندازه- ،SAR زمانی مشخص رخ دهند. دادههای سنجش ازراه دوربه خصوص،ماهواره های تداخل سنجیگیری جابجای یزمین لغزشها و ارزیابی تغییرات درسطح زمین هستند،که میتوانن ددرفواصل زمان یمختلف تکرارشده ودرمقیاس- های مختلف نیزدردسترس باشند. در این پژوهش ۲۵ تصویر سنجنده ASAR رادار ENVISAT از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ با هندسهی تصویر برداری نزولی در مدار ۳۶۴ با استفاده از تکنیک تداخل سنجی پراکنش کنندهی دائمی PSI و الگوریتم StaMPS و SBAS در تکنیک InSAR برایمانیتورینگ و رفتار سنجی زمینلغزشهای منطقهی قطور برایمانیتورینگ و رفتار سنجی زمین لغزشهای منطقهی قطور خویاستفادهشدهاست.برای آشکارسازی چنین حرکاتی تکنیکهای تداخل سنجی تفاضلی بهترین روش میباشد. نتایج به دست آمده از رفتارسنجی دامنههای لغزشی منطقهی قطور به روش تداخلسنجی تصاویر ماهوارهای، حاکی از وجود جابجایی این دامنهها در راستای دید ماهواره و ناپایداری آن طی سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰ میباشد. متوسط نرخ جابجایی سطح زمین در راستای دید سنجنده در این مکان بین ۳۱/۸ تا -۲۹ میلیمتر در سال میباشد. لذا در این منطقه لغزش- ها فعال هستند و ممکن است لغزشهای جدیدی نیز با بزرگی قابل ملاحظه بوقوع بپیوندند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.