شناسایی و اولویت بندی شاخص های انتخاب بهترین تأمین کننده با تکنیک AHP یک رویکرد تصمیم گیری ( مطالعه موردی : شهرک صنعتی گنبد کاووس )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و اولویت بندی شاخص های انتخاب بهترین تأمین کننده با تکنیک AHP یک رویکرد تصمیم گیری ( مطالعه موردی : شهرک صنعتی گنبد کاووس ) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و اولویت بندی شاخص های انتخاب بهترین تأمین کننده با تکنیک AHP یک رویکرد تصمیم گیری ( مطالعه موردی : شهرک صنعتی گنبد کاووس )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و اولویت بندی شاخص های انتخاب بهترین تأمین کننده با تکنیک AHP یک رویکرد تصمیم گیری ( مطالعه موردی : شهرک صنعتی گنبد کاووس )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و اولویت بندی شاخص های انتخاب بهترین تأمین کننده با تکنیک AHP یک رویکرد تصمیم گیری ( مطالعه موردی : شهرک صنعتی گنبد کاووس ) :

تعداد صفحات :۲۶

چکیده مقاله:

در دهه ی اخیر، نحوه تأمین مواد اولیه و انتخاب عرضه کنندگان در محیط رقابتی، چالشی برای بیشتر سازمان ها و کارخانجات تولیدی بوده است. و از آنجا که عملکرد عرضه کنندگان، اثر اساسی برموفقیت یا شکست زنجیره ی تأمین صنعت و یا سازمان دارد، انتخاب بهترین تأمین کننده، یک وظیفه راهبردی جهت میل به موفقیت شناخته می شود. این مطالعه می کوشد با ارائه تکنیک تحلیل سلسله مراتبی شاخص های انتخاب بهترین تأمین کننده را در شهرک صنعتی شهرستان گنبد کاووس رتبه بندی نماید. اساس تکنیک تحلیل سلسله مراتبی، تصمیم گیری بر مبنای مقایسات زوجی است. مدل ارائه شده مطالعه، در بر گیرنده ۴ معیار و ۱۱ زیرمعیار انتخاب بهترین تأمین کننده می باشد. معیارهای اصلی تحقیق عبارت از شاخص منفعت، شاخص فرصت، شاخص هزینه و شاخص ریسک. بنابر نتایج حاصل شده، از کل ۱ نمره امتیاز موجود در بین معیارهای انتخاب بهترین تأمین کننده، معیار منفعت رسانی تأمین کننده با اختلاف قابل توجهی نسبت به معیارهای بعدی خود و با کسب نمره ۰/۵۶۲ رتبه اول را کسب کرده است، از سوی دیگر، زیر معیار کیفیت تأمین کننده با کسب ۳۶/۴ درصد، نسبت به دیگر زیر معیارهای شناسایی شده است، رتبه ی اول را کسب کرده و بدین ترتیب مهمترین معیار تشکیل دهنده ی ارزیابی انتخاب بهترین تأمین کننده، یکی از زیرمعیارهای شاخص منفعت می باشد و همچنین زیرمعیار تکنولوژی تأمین کننده با کسب ۱۳ درصد که مربوط به مهمترین زیرمعیارهای شاخص فرصت می باشد در رتبه دوم قرار دارد و نسبت به دیگر زیرمعیارهای شناسایی شده از اهمیت بیشتری قرار دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.