تأثیر فرآوری شیمیایی و آنزیمی بر دیواره سلولی کاه عدس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر فرآوری شیمیایی و آنزیمی بر دیواره سلولی کاه عدس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر فرآوری شیمیایی و آنزیمی بر دیواره سلولی کاه عدس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر فرآوری شیمیایی و آنزیمی بر دیواره سلولی کاه عدس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر فرآوری شیمیایی و آنزیمی بر دیواره سلولی کاه عدس :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر فراوری کاه عدس با استفاده از ملاس و آنزیم بر روی دیوارهی سلولی (NDF) و دیواره ی سلولی عاری از همی سلولز (ADF) آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار صورت گرفت. ملاس در ۴ سطح (۰، ۲، ۴، ۶ درصد ) به عنوان فاکتور A و آنزیم نیز در ۴ سطح ( بدون آنزیم، آنزیم های شیرابه شکمبه، آنزیم سلولاز قارچی و مخلوط دو آنزیم شیرابه شکمبه و سلولاز قارچی ) به عنوان فاکتور B در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر ملاس و آنزیم بر روی NDF معنی دار بود درحالی که فرآوری کاه عدس با ملاس و آنزیم تأثیری بر روی ADF نداشت. بیشترین و کمترین مقدار NDF به ترتیب در سطوح بدون آنزیم و آنزیم های شیرابه شکمبه ای بدست آمد. سطح ۶ درصد ملاس بیشترین و سطح ۲ درصد ملاس کمترین مقدار NDF را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.