تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل شاخص های امنیت شهری- اجتماعی با رویکرد مدل های تصمیم گیری چند معیاره (مطالعه موردی: شهرستان های استان کردستان) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

امنیت از نیازهای اصلی انسان محسوب می شود، به گونه ای که در قرآن کریم بعد از تأمین آب و غذا، تأمین امنیت جوامع و شهرها در اولویت قرار گرفته است. به همین دلیل همواره سرمایه های زیادی صرف تأمین امنیت شهرها و سکونت گاه های مختلف می شود تا انسان ها بتوانند در آرامش و آسایش زندگی کنند. لذا با توجه به اهمیت این موضوع در این پژوهش قصد داریم به رتبه بندی شهرستان های استان کردستان از نظر امنیت شهری- اجتماعی بپردازیم. روش تحقیق توصیفی- تحلیلی است، که اطلاعات مورد نیاز از مرکز آمار، استان کردستان جمع آوری شده است. مهمترین شاخص های استفاده شده در این پزوهش برای سنجش ناامنی عبارتند از سرقت از منازل، ضرب و جرح و صدمه، تهدید اجبار و اکراه، مسموم کردن عمدی، سرقت از مغازه ها، سرقت از مراکز صنعتی و تجاری، سرقت اتومبیل، سرقت موتور سیکلت و دوچرخه،تصادفات درون شهری، تصادفات برون شهری، قاچاقچیان دستگیر شده در زمینه مواد مخدر. در این پژوهش با استفاده از شاخص های مذکور و مدل TOPSIS به رتبه بندی شهرستان های استان کردستان پرداخته شده است. در پایان به این نتیجه رسیدیم که شهرستان سنندج دارای بیشترین ناامنی در سطح استان بوده و شهرستان سقز دارای کمترین میزان ناامنی در سطح استان کردستان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.