جایابی و تعیین ظرفیت بهینه واحدهای تولید پراکنده در شبکه های توزیع با استفاده از الگوریتم بهینه سازی اجتماع کرم شب تاب (GSO)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جایابی و تعیین ظرفیت بهینه واحدهای تولید پراکنده در شبکه های توزیع با استفاده از الگوریتم بهینه سازی اجتماع کرم شب تاب (GSO) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جایابی و تعیین ظرفیت بهینه واحدهای تولید پراکنده در شبکه های توزیع با استفاده از الگوریتم بهینه سازی اجتماع کرم شب تاب (GSO)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایابی و تعیین ظرفیت بهینه واحدهای تولید پراکنده در شبکه های توزیع با استفاده از الگوریتم بهینه سازی اجتماع کرم شب تاب (GSO)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جایابی و تعیین ظرفیت بهینه واحدهای تولید پراکنده در شبکه های توزیع با استفاده از الگوریتم بهینه سازی اجتماع کرم شب تاب (GSO) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در سال های اخیر و با افزایش درخواست توان از طرف مشترکین و همچنین مزایای استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، شرکت های توزیع را تشویق به نصب واحدهای تولید پراکنده نموده است. واحدهای تولید پراکنده با توجه به مشخصات، شرایط بهره برداری و مکان نصب می توانند تأثیرات مثبت قابل توجهی را در جهت بهبود پروفیل ولتاژ شبکه های توزیع و کاهش تلفات داشته باشند. جایابی بهینه واحدهای تولید پراکنده با در نظر گرفتن شاخص های مختلفی امکان پذیر است، که از مهم ترین این شاخص ها تغییرات پروفیل ولتاژ و تلفات شبکه می باشد. در این مقاله نیز، برای جایابی و تعیین ظرفیت بهینه منابع تولید پراکنده از بهبود پروفیل و پایداری ولتاژ و کاهش تلفات به عنوان هدف و از طریق ضرایب وزنی مناسب در یک تابع هدف استفاده شده است. در روش ارائه شده از الگوریتم بهینه سازی اجتماع کرم شب تاب برای تعیین مکان و اندازه بهینه منابع تولید پراکنده استفاده شده است. روش ارائه شده روی شبکه ۳۳ شین استاندارد IEEE اجراشده است. نتایج شبیه سازی کارایی این روش را در جایابی و تعیین ظرفیت بهینه منابع تولید پراکنده به وضوح نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.