تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پوشش خوراکی ژل آلوئه ورا به همراه ژل کتیرا بر کیفیت میکروبی توت فرنگی های تازه در طی انبارداری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

توت فرنگی به دلیل رطوبت بالا بسیار فساد پذیر بوده و در طول دوره کوتاه نگهداری بخش عمده ای از آن ۵تا۵۰ درصد فاسد می گردد به کارگیری انواعی از پوشش های خوراکی توجه ویژه ای را در فناوری های پس از برداشت این محصول با ارزش به خود معطوف نموده است فیلم ها یا پوشش های خوراکی لایه ای نازک و یکپارچه از یک ماده خوراکی هستند که بر روی سطح یک محصول غذایی قرار می گیرند استفاده از این پوشش ها با کاهش سرعت خروج رطوبت و شدت تنفس محصول حفظ ویژگی های کیفی نظیر سفتی بافت عطر و طعم و خصوصیات حسی و در نهایت کاهش سرعت رشد میکروبی را در محصول به دنبال دارد در این تحقیق از پوشش خوراکی بر پایه ترکیبی از ژل آلوئه ورا و ژل کتیرا با نسبت های متفاوت ۵۰:۵۰،۲۵:۷۵و۷۵:۲۵ درصد وزنی وزنی به عنوان تیمار پس از برداشت با هدف افزایش عمر نگهداری و کاهش سرعت تخریب ویژگی های کیفی توت فرنگی طی ۲۰ روز انبارمانی در دمای ۱ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۵±۹۵ درصد استفاده شد پایداری میکروبی تعداد کپک و مخمر و کل باکتری های مزوفیل هوازی و ویژگی های حسی توت فرنگی پوشش داده شده پس از بسته بندی و پس از ۴،۸،۱۶و۲۰ روز از شروع انبارداری در مقایسه با شاهد ارزیابی گردید نتایج نشان داد این نوع پوشش ها به صورت معنی داری رشد میکروارگانیسم ها را به تاخیر انداخته در حالی که اثر منفی بر ویژگی های حسی میوه توت فرنگی برجای نگذاشتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.