مطالعه ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی در مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس پونه کوهی در مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

امروزه تمایل زیادی به استفاده از اسانس های گیاهی بعنوان محافظت کننده های طبیعی در مواد غذ ایی وجود دارد. شناساییترکیبات اسانس ها و بررسی فعالیت ضدمیکروبی آنها در مدل های غذایی برای دست یابی به غذای سالم و مطمئن رو بهافزایش است . بر اساس تکنولولوژی هاردل در زمینه نگهداری مواد غذایی، استفاده ترکیبی از نگهدارنده های طبیعی شاملاسانس های گیاهی و پروبیوتیک ها جهت دستیابی به سطح بالایی از سلامت، بهداشت و ماندگاری محصولات غذایی، توجهزیادی را به خود جلب کرده است . اسانس های گیاهی، مخلوط های کمپلکسی از ترکیبات فرار تولید شده توسط اندام هایمختلف گیاهی بوده که توسط روش های فیزیکی چون عصاره گیری و تقطیر از همه گیاه، یا بخش هایی از آن بدستمی آیند. در سال های اخیر تحقیقات زیادی برای ارزیابی آثار ضد میکروبی انواع اسانس ها، عصاره ها و ادویه ها صورت گرفتهاست که حاکی از قدرت و توانایی این ترکیبات در ممانعت از رشد دامنه وسیعی از میکروارگانیسم های بیماری زا و عامل فساددر مواد غذایی می باشد. از آنجا که این ترکیبات کاملاً طبیعی هستند، زیان آنها برای سلامت انسان و محیط زیست بسیارکمتر از مواد نگهدارنده شیمیایی میباشد. گیاه پونه کوهی در طب سنتی برای درمان تهوع، برونشیت، نفخ و بی اشتهایی بکارگرفته می شود. اثر ضد میکروبی اسانس های پونه کوهی در مطالعات وسیعی که روی میکروارگانیزم های مختلف انجام شدهبه اثبات رسیده است. بیشترین ترکیبات اسانس پونه کوهی را پولگون (۳۱/۵۴ درصد)، سینئول (۱۵/۸۹ درصد)، منتوفوران (۱۱/۱۸ درصد)، و سپس ایزوپولگون (۹/۷۴ درصد) تشکیل می دهند. تحقیقات مختلف روی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدمیکروبی عصاره متانولی و اسانس پونه کوهی نشان داده است که تاثیرضدمیکروبی اسانس پونه بیشتر از عصاره آن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.