تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه های باغی به منظور تبدیل و فراوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه های باغی به منظور تبدیل و فراوری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه های باغی به منظور تبدیل و فراوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه های باغی به منظور تبدیل و فراوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ویژگیهای کیفی و زمان بهینه برداشت میوه های باغی به منظور تبدیل و فراوری :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

برداشت به موقع محصولات کشاورزی بویژه میوه ها و سبزی ها یکی از مهمترین ویژگیهای کیفی برای مقاصد مختلف از جملهتازه خوری , تبدیل و فراوری می باشد. به منظور تعیین ویژگی های کیفی و زمان بهینه برداشت با توجه به اندیس رسیدگی برایمهمترین محصولات باغی سیب زرد و قرمز لبنانی،انگور با توجه به زمان برداشت سنتی از هفت روز فبل و هفت روز بعداز برداشتنمونه برداری و سختی بافت برای واریته های سیب به علاوه اندیس رسیدگی (نسبت اسیدیته به مواد جامد محلول) ونیز میزان انرژیدریافتی (طول آفتاب اززمان گلدهی تا برداشت)هریک از محصولات تعیین گردید . داده های به دست آمده مورد تجزیه و تحلیل آماریقرار گرفته و میزان همبستگی هرکدام ازصفات مورد بررسی در طول زمان مورد آزمایش نیز محاسبه شدند.نتایج حاصله نشان داد کهبهترین زمان برداشت , بیست ویکم و بیست و دوم مهرماه برای سیب زرد و قرمز لبنانی ودهم مهرماه برای انگور توصیه می گردد.هرچند شرایط آب و هوائی تآثیر مهمی روی زمان برداشت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.