تأثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام، نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد رویش دانه جو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام، نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد رویش دانه جو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام، نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد رویش دانه جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام، نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد رویش دانه جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر فعالیت دگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام، نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد رویش دانه جو :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر فعالیت درگرآسیبی شکر تیغال تحت تیمارهای اندام، نوع عصاره و غلظت عصاره ها بر درصد رویش دانه جو آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی به مرحله اجرا درآمد. فاکتورهای مورد بررسی شامل اندام (زمینی و هوایی)، غلظت (صفر، ۰/۵ و ۱ درصد) و عصاره ها (استنی، الکلی و آبی) بود. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر عصاره در سطح احتمال پنج درصد و اثر غلظت در سطح احتمال یک درصد بردرصد رویش دانه معنی دار بود. ولی در اثر اندام و اثرات متقابل دو فاکتوره و سه فاکتوره تأثیر معنی داری رژیت نگردید. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که با افزاش غلظت عصاره درصد رویش دانه کاهش پیدا کرد که با افزایش غلظت عساره درصد رویش دانه کاهش پیدا کرد، همچنین بین سطوح ۰/۵ و ۱ درصد غلظت عصاره تفاوت معنی داری مشاهده نگردید. بیشترین درصد رویش دانه مربوط به عصاره استنی بود و عصاره الکلی و عصاره آبی در یک گروه آماری قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.