بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه مرزنجوش بر پایداری روغن سویا با روش آون گذاری بر مبنای تعیین پایداری اکسایشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه مرزنجوش بر پایداری روغن سویا با روش آون گذاری بر مبنای تعیین پایداری اکسایشی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه مرزنجوش بر پایداری روغن سویا با روش آون گذاری بر مبنای تعیین پایداری اکسایشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه مرزنجوش بر پایداری روغن سویا با روش آون گذاری بر مبنای تعیین پایداری اکسایشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه مرزنجوش بر پایداری روغن سویا با روش آون گذاری بر مبنای تعیین پایداری اکسایشی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

بسیاری از گیاهان و میوه ها از جمله مرزنجوش ، سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدان مانند ترکیبات فنولی می باشند که می توانند دررژیم های غذایی سالم مورر استفاده قرار گیرند. این ترکیبات به عنوان آنتی اکسیدان های بسیار توانمند قادرند سیستم هایبیولوژیکی را از خطر رادیکالهای آزار حفظ کنند. در این پژوهش ابتدا عصاره متانولی مرزنجوش استخراج شد . در این پژوهش ابتداعصاره متانولی گیاه مرزنجوش استخراج گردید. غلظت ۴۰۰ppm از عصاره گیاه مرزنجوش دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاترنسبت به BHT داشت و سبب ایجاد پایداری موثرتری در روغن سویا گرید. غلظت ۴۰۰ppm به عنوان غلظت برتر انتخاب گردید.این غلظت و BHT به روغن سویا افزوده شد و با نمونه شاهد مورد بررسی قرار گرفت. با افزورن عصاره مرزنجوش به مقدار ۴۰۰ppm و BHT به دلیل زیاد شدن ترکیبات آنتی اکسیدانی، شاخص پایداری اکسایشی روغن افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.