اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره (دیازینون) در ماهی سفید فراوری به روش انجماد، صید شده از ایستگاه صیادی دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره (دیازینون) در ماهی سفید فراوری به روش انجماد، صید شده از ایستگاه صیادی دریای خزر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره (دیازینون) در ماهی سفید فراوری به روش انجماد، صید شده از ایستگاه صیادی دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره (دیازینون) در ماهی سفید فراوری به روش انجماد، صید شده از ایستگاه صیادی دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره (دیازینون) در ماهی سفید فراوری به روش انجماد، صید شده از ایستگاه صیادی دریای خزر :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

تکنولوژی امروز همان طوریکه مزایای بیشماری دارد، معایبی نیز دارد. یکی از خطرات آن، مواد شیمیایی مختلف، است که به انگیزه های مختلف وارد محیط زیست می گردند که بعد از ورود به محیط زیست، در نهایت آلودگی خاک، آب، مواد غذائی مختلف و … را ایجاد می کنند و به این طریق بعد از ورود به چرخه مواد غذائی در رأس هرم به انسان رسیده و باعث بروز عوارض خطرناک می شود. اکوسیستم های آبی به عنوان بزرگترین بخش محیط طبیعی همواره با تهدیدهایی نظیر محدودیت ژنتیکی و تنوع زیستی مواجه می باشد. هدف از این پژوهش اندازه گیری میزان باقیمانده سم ارگانوفسفره دیازینون درماهی سفید فراوری شده، صید شده از دریای خزر، از ایستگاه صیادی فرح آباد بوده است. ۵ عدد ماهی سفید، صید شده از هر پره صیادی فرح آباد و میانکاله، خریداری شد. هر ماهی به ۲ قسمت تقسیم شد. یک قسمت برای نمونه خام و تکه دیگر هرکدام برای فراوری انجماد، انجام شد. سپس به روش هضم یا استخراج نمونه آماده سازی شدند و به وسیله دستگاه GC/MS مورد آنالیز قرار گرفتند. در همه نمونه ها باقی مانده سم فسفره دیازینون یافت شد. در نمونه های صید شده از ایستگاه صیادی فرح آباد، میزان سم ارگانوفسفره دیازینون در نمونه های خام، ۴/۱۵±۱۷/۴۱ ppb، انجماد ۳/۴۶±۱۵/۹۸ ppb، می باشد. در نمونه های صید شده از ایستگاه صیادی میانکاله، میزان سم ارگانوفسفره دیازینون در نمونه های خام، ۰/۹۵±۱۴/۱۲ ppb، انجماد ۰/۹۰±۱۳/۳۳ ppb، می باشد. در نمونه های فراوری های انجماد در هر دو ایستگاه صیادی نسبت به نمونه خام (شاهد)، اختلاف معنی داری دیده نشد. باقی مانده سم فسفره دیازینون در همه نمونه ها کمتر ا ز حمدز بوده است اما در مناطقی که ماهی زیاد مصرف می شود، احتمال بروز مشکل وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.