ارزیابی پتانسیل مهارکنندگی بازدارنده های استخراجی از بذر چندین گونه گیاهی روی آنزیم های کربوهیدراز در پروانه مینوز گوجه فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی پتانسیل مهارکنندگی بازدارنده های استخراجی از بذر چندین گونه گیاهی روی آنزیم های کربوهیدراز در پروانه مینوز گوجه فرنگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی پتانسیل مهارکنندگی بازدارنده های استخراجی از بذر چندین گونه گیاهی روی آنزیم های کربوهیدراز در پروانه مینوز گوجه فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی پتانسیل مهارکنندگی بازدارنده های استخراجی از بذر چندین گونه گیاهی روی آنزیم های کربوهیدراز در پروانه مینوز گوجه فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی پتانسیل مهارکنندگی بازدارنده های استخراجی از بذر چندین گونه گیاهی روی آنزیم های کربوهیدراز در پروانه مینوز گوجه فرنگی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مینوز گوجه فرنگی (Tuta absoluta (Meyrick (Lep.: Gelechiidae آفتی است که متعلق به خانواده Gelechiidae بوده و به طورچشمگیری تولید گوجه فرنگی در جهان را تحت تأثیر قرار داده است. در اثر تغذیه لاروها، داخل مزوفیل برگ حفره ایجاد میشودو همچنین میوه ها به محض تشکیل، می توانند مورد حمله قرار گیرند. امروزه از بازدارنده های آنزیم های گوارشی در جهت تولیدگیاهان تراریخته مقاوم به آفات استفاده می شود. با توجه به اینکه اولین قدم در راه رسیدن به این هدف شناسایی آنزیم هایموجود در لوله گوارشی است، در پژوهش حاضر بازندارنده ها از گیاهان گندم (Triticum spp)، داتوره (Datura stramonium)،پیچک (Convolvulus arvensis) و نخود (Cicer arietinum) استخراج شدند. نتایج نشان داد میزان مهارکنندگی بازدارنده های نخود، پیچک، گندم و داتوره روی فعالیت آنزیم آلفا گلوکوزیداز به ترتیب ۲۲، ۲۹، ۲۷ و ۳۶ درصد، بتا- گلوکوزیداز به ترتیب ۹۶، ۳۰، ۲۲ و ۱۶ درصد، آلفا گالاکتوزیداز به ترتیب ۵۸، ۲۱، ۳۱ و ۱۷ درصد و بتا گالاکتوزیداز به ترتیب ۴۳، ۳۹، ۱۸ و ۳۲ درصد محاسبه شد. بنابراین، بالاترین میزان مهارکنندگی مربوط به گیاه نخود می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.