اثرضد میکروبی رنگدانه پرودی جیوسین بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده به فیله ی ماهی قزل الای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرضد میکروبی رنگدانه پرودی جیوسین بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده به فیله ی ماهی قزل الای رنگین کمان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرضد میکروبی رنگدانه پرودی جیوسین بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده به فیله ی ماهی قزل الای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرضد میکروبی رنگدانه پرودی جیوسین بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده به فیله ی ماهی قزل الای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرضد میکروبی رنگدانه پرودی جیوسین بر باکتری سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده به فیله ی ماهی قزل الای رنگین کمان :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

پرودی جیوسین رنگدانه قرمز استخراجی از باکتری سراشیا Serratia marcescens است که دارای خاصیت ضد میکروبی می باشد. در این مطالعه خاصیت ضد باکتریایی پرودی جیوسین با میزان ۰/۹ میلی لیتر و ۱/۵ میلی لیتر علیه باکتری های سودوموناس آئروژینوزا تلقیح شده در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی دوره ۱۲ روزه نگهداری در دمای ۴ درجه بررسی شد. نتایج نشان داد با افزایش زمان نگهداری مقادیر باکتری افزایش یافت و این افزایش در تیمار حاوی ۱/۵ میلی لیتر رنگدانه کمتر از تیمار حاوی ۰/۹ میلی لیتر رنگدانه بود. با توجه به نتایج رنگدانه پرودی جیوسین با میزان ۱/۵ میلی لیتر می تواند به عنوان یک آنتی باکتری طبیعی در فرآورده گوشتی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.