اثر مالچ و هیومیک اسید بر صفات مورفولوژیک ذرت دانه ای (SC 704)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مالچ و هیومیک اسید بر صفات مورفولوژیک ذرت دانه ای (SC 704) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مالچ و هیومیک اسید بر صفات مورفولوژیک ذرت دانه ای (SC 704)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مالچ و هیومیک اسید بر صفات مورفولوژیک ذرت دانه ای (SC 704)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مالچ و هیومیک اسید بر صفات مورفولوژیک ذرت دانه ای (SC 704) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور ارزیابی اثر مالچ و هیومیک اسید بر صفات مورفولوژیک ذرت دانه ای (SC 704)، آزمایشی در سال ۱۳۹۳ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی ورامین انجام شد. طرح آماری مورد استفاده فاکتوریل بر پایه بلوک های کامل تصادفیدر ۳ تکرار بود که کاربرد هیومیک اسید ۱۲%در سه سطح (۰، ۲۰ و ۴۰ لیتر در هکتار به صورت کود آبیاری در دو مرحله ۴ -۵ برگی و گلدهی) به عنوان عامل اول و عامل دوم مالچ، شامل مالچ پلاستیک نقره ای روی سیاه، مالچ زنده (ماش سبز کههمزمان با کاشت ذرت بین ردیف های ذرت کاشته شد) و خاک بدون مالچ (کنترل علف های هرز توسط علفکش اکوئیپ)بود. نتایج نشان داد سطوح مختلف هیومیک اسید و مالچ بر صفات مورفولوژیک اثر معنی دار داشتند. بین تیمارهای مالچبالاترین وزن خشک اندام هوایی، ارتفاع بوته و وزن هزار دانه به مالچ پلاستیک نقره ای روی سیاه تعلق داشت که از نظرآماری اختلاف معنی داری با مالچ زنده ماش نداشت. همچنین مصرف ۲۰ لیتر هیومیک اسید در هکتار منجر به افزایش ۵۰درصدی عملکرد دانه نسبت به تیمار صفر شد. مصرف هیومیک اسید از طریق سیستم آبیاری در مراحل رشدی حساس گیاهذرت می تواند به رشد و افزایش عملکرد کمک نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.