سنجش و تحلیل تأثیرات گسترش شهرنشینی بر محیط زیست شهری با استفاده از مدل های سلسله مراتبی saw و topsis ( مطالعه موردی: زابل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش و تحلیل تأثیرات گسترش شهرنشینی بر محیط زیست شهری با استفاده از مدل های سلسله مراتبی saw و topsis ( مطالعه موردی: زابل) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش و تحلیل تأثیرات گسترش شهرنشینی بر محیط زیست شهری با استفاده از مدل های سلسله مراتبی saw و topsis ( مطالعه موردی: زابل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش و تحلیل تأثیرات گسترش شهرنشینی بر محیط زیست شهری با استفاده از مدل های سلسله مراتبی saw و topsis ( مطالعه موردی: زابل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش و تحلیل تأثیرات گسترش شهرنشینی بر محیط زیست شهری با استفاده از مدل های سلسله مراتبی saw و topsis ( مطالعه موردی: زابل) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

جمعیت شهرنشین روز به روز به دلایل مختلف مهاجرتی افزایش پیدا می کند که این امر باعث می شود تا مدیران و برنامه ریزان شهری با تدبیری ویژه در پی رفع نیازهای شهرنشینان باشند. از آنجا که هر شهر ظرفیت و گنجایش خاصی برای شهرنشینان خواهد داشت. بنابراین محیط شهری در برابر سیل عظیم جمعیت انسانی زانو خم کرده و برای پاسخ به نیازهای ساکنانین درمانده خواهد ماند. همین امر موجب شده که فشاری مضاعف بر محیط زیست شهری وارد شده و مشکلات عدیده ای از جمله ترافیک سنگین، عدم ارائه امکانات و تسهیلات مناسب برای شهروندان، بیکاری، بزهکاری، جنایت و .. را در پی خواهد داشت. اینجاست که باید برنامه ریزان شهری، مدیران شهری و دولت با برنامه ای دقیق سیاست های توسعه پایدار شهری را دنبال کرده تا بتوانند محیط زیستی با کیفیت مطلوب را برای ساکنین شهرها مهیا سازند. تلاش اصلی در این پژوهش شناسایی تاثیرات گسترش شهرنشینی بر محیط زیست شهر زابل می باشد. روش تحقیق توصیفی – تحلیلی می باشد و جمع آوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و میدانی صورت گرفته است. . نتایج حاصل از پرسشنامه در چارچوب بحث نظری تحقیق و به کمک مدل های تحلیل سلسه مراتبی (SAW و Topsis) مورد تجزیه و تحلیل گرفت. نتایج تحقیق نشان می دهد که در بین تاثیرات گسترش شهرنشینی ، شاخص گسترش بیکاری با ۲۶۷/۰ و شاخص افزایش حاشیه نشینی با ۲۲۴/۰ بیشترین تاثیر را داشته است. در حالیکه گسترش شهرنشینی کمترین تاثیر را بر روی شاخص آلودگی صوتی با ۱۷۲/۰ داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.