تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثرات کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی گیاه دارویی چای ترش Hibiscus sabdariffa آزمایشی در مزرعه آموزشی_پژوهشی پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل در سال زراعی ۱۳۹۴-۱۳۹۵ به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح مصرف کود آلی شامل: شاهد بدون مصرف کود آلی ورمی کمپوست، کود گاوی، جلبک دریایی و سطوح محلول پاشی آهن شامل: عدم استفاده از آهن، محلول پاشی به میزان ۳ سی سی در هزار ۶ سی سی در هزار بودند. تیمارهای کود آلی به عنوان عامل اصلی و سطوح مختلف محلول پاشی آهن به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد بیشترین میزان آنتوسیانین، درصد خاکستر و عدد اسپاد در تیمار کود گاوی و غلظت ۳ سی سی در هزار آهن حاصل شد، عناصر فسفر و پتاسیم در تیمار جلبک دریایی و غلظت ۶ سی سی در هزار آهن بیشترین میزان را داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.