تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین سطوح بهینه کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی چای ترش :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثرات کودهای آلی و محلول پاشی آهن بر شاخص های کیفی گیاه دارویی چای ترش Hibiscus sabdariffa آزمایشی در مزرعه آموزشی_پژوهشی پژوهشکده کشاورزی دانشگاه زابل در سال زراعی ۱۳۹۴-۱۳۹۵ به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل چهار سطح مصرف کود آلی شامل: شاهد بدون مصرف کود آلی ورمی کمپوست، کود گاوی، جلبک دریایی و سطوح محلول پاشی آهن شامل: عدم استفاده از آهن، محلول پاشی به میزان ۳ سی سی در هزار ۶ سی سی در هزار بودند. تیمارهای کود آلی به عنوان عامل اصلی و سطوح مختلف محلول پاشی آهن به عنوان عامل فرعی در نظر گرفته شد. نتایج نشان داد بیشترین میزان آنتوسیانین، درصد خاکستر و عدد اسپاد در تیمار کود گاوی و غلظت ۳ سی سی در هزار آهن حاصل شد، عناصر فسفر و پتاسیم در تیمار جلبک دریایی و غلظت ۶ سی سی در هزار آهن بیشترین میزان را داشته است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.