تأثیر ساکارز تحت شرایط پا گرمایی بر ریشه زایی قلمه های خشبی پایه های هیبرید هلو و بادام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر ساکارز تحت شرایط پا گرمایی بر ریشه زایی قلمه های خشبی پایه های هیبرید هلو و بادام دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر ساکارز تحت شرایط پا گرمایی بر ریشه زایی قلمه های خشبی پایه های هیبرید هلو و بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر ساکارز تحت شرایط پا گرمایی بر ریشه زایی قلمه های خشبی پایه های هیبرید هلو و بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر ساکارز تحت شرایط پا گرمایی بر ریشه زایی قلمه های خشبی پایه های هیبرید هلو و بادام :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

بادام و هلو یکی از مهمترین محصولات باغی کشور به لحاظ تولیدی و صادراتی می باشند به منظور بررسی تاثیر ساکارز تحت شرایط پاگرمایی بر ریشه زایی قلمه های خشبی پایه های هیبرید هلو و بادام آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در سه تکرار در مرکز تحقیقات کشاورزی ارومیه در سال ۱۳۹۳ طراحی و انجام گرفت عامل اول شامل تیمارهای ساکارز ۲ درصد و شاهد و عامل دوم شامل هیبریدهای GF677وGN15 هلو *بادام بود از جمله صفات مورد بررسی قطر قلمه ارتفاع قلمه زمان کالوس زایی درصد کالوس زایی و درصد ریشه زایی بود که تحت تاثیر ساکارز ۲ درصد افزایش معنی داری P<0.01 داشت ولی عامل رقن تاثیر غیر معنی داری بر صفات دکر شده داشت بر اساس نتایج کلی از این بررسی ساکارز با تاثیر قراردادن زمان و درصد کالوس زایی موجب ریشه زایی بهتر و در نتیجه باعث افزایش قطر و ارتفاع قلمه ها گردید قلمه های تحتانی از قدرت ریشه زایی بالاتری نسبت به دیگر قلمه ها برخوردار بودند هرچند این اختلاف بین قلمه های تحتانی میانی و انتهایی غیر معنی دار بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.