تأثیر بسته بندی نانو کامپوزیتی سیلیکونی بر اسیدیته و رطوبت ماست چکیده سنتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر بسته بندی نانو کامپوزیتی سیلیکونی بر اسیدیته و رطوبت ماست چکیده سنتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر بسته بندی نانو کامپوزیتی سیلیکونی بر اسیدیته و رطوبت ماست چکیده سنتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر بسته بندی نانو کامپوزیتی سیلیکونی بر اسیدیته و رطوبت ماست چکیده سنتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر بسته بندی نانو کامپوزیتی سیلیکونی بر اسیدیته و رطوبت ماست چکیده سنتی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

استفاده از بسته بندی مناسب روشی موثر بر کاهش روند فساد پذیری در ماست چکیده سنتی و سایر مواد لبنی است. در این مطالعه تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیتی برپایه ی نانوپلیمرهای سیلیکونی بر حفظ ویژگی های شیمیایی ماست چکیده سنتی طی ۱۴ روز روز نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور مطالعه روی نمونه هایی از ماست های چکیده فروشگاه های مجاز لبنیات سنتی صورت پذیرفت و آنالیز ویژگیهای شیمیایی از قبیل اندازه گیری اسیدیته و رطوبت در روزهای ۰.۷و۱۴ مورد ارزیابی قرار گرفتند.نتایج مقادیر رطوبت در ظروف معمولی و نانوکامپوزیتی تفاوت محسوسی نداشتند p>0.05 اما در اندازه گیری مقادیر اسیدیته ظروف نانو توانستند بطور معنی داری p>0.05 مقادیر را نسبت ظرف معمولی حفظ کنند که این نشان دهنده ماندگاری بالای ویژگیها در ظروف نانوکامپوزیتی بر پایه نانوپلیمرهای سلیکونی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.