بررسی میزان آلودگی بستنی های سنتی و پاستوریزه مصرفی بیرجند به باکتری های خانواده انتروباکتریاسه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی بستنی های سنتی و پاستوریزه مصرفی بیرجند به باکتری های خانواده انتروباکتریاسه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی بستنی های سنتی و پاستوریزه مصرفی بیرجند به باکتری های خانواده انتروباکتریاسه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی بستنی های سنتی و پاستوریزه مصرفی بیرجند به باکتری های خانواده انتروباکتریاسه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی بستنی های سنتی و پاستوریزه مصرفی بیرجند به باکتری های خانواده انتروباکتریاسه :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

بستنی یکی از فراورده های شیر است که به علت دارا بودن اغلب مواد مغذی ، محیط بسیار خوبی جهت رشد و فعالیت بسیاری از میکروارگانیسم های بیماریزا بشمار می رود و عدم رعایت اصول بهداشتی در تهیه نگه داری و توزیع این ماده غذایی عوارض و خطرات بهداشتی عدیده ای را در مصرف کنندگان به همراه خواهد داشت به منظور تعیین میزان الودگی بستنی های سنتی و پاستوریزه مصرفی بیرجند به باکتری های خانواده انتروباکتریاسه تعداد ۷۵ نمونه بستنی سنتی و ۲۵ نمونه بستنی پاستوریزه از بستنی فروشی هاو فروشگاه های عرضه مواد غذایی شهر بیرجند مورد بررسی قرار گرفت. آماده سازی نمونه ها و انجام آزمون های میکروبی مطابق روش های توصیه شده سازمان ملی استاندارد ایران صورت پذیرفت و در نهایت داده ها ی حاصل با استفاده از آزمون های آماری و با کمک نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان آلودگی به انتروباکتریاسه در بستنی های سنتی و بستنی های پاستوریزه به ترتیب در ۶۰و۸ درصد موارد بالاتر از حد استاندارد بود.بنابراین با توجه به نتایج این تحقیق ۶۰ درصد از بستنی های سنتی و ۸ درصد از بستنی های پاستوریزه مورد بررسی به دلیل آلودگی بیش از حد به باکتری های خانواده انتروباکتریاسه غیر قابل مصرف بودند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.