بررسی اثر ضد قارچی روغن خام نعناع فلفلی در محیط کشت جامد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر ضد قارچی روغن خام نعناع فلفلی در محیط کشت جامد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر ضد قارچی روغن خام نعناع فلفلی در محیط کشت جامد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ضد قارچی روغن خام نعناع فلفلی در محیط کشت جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر ضد قارچی روغن خام نعناع فلفلی در محیط کشت جامد :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در تحقیق حاضر از روغن خام نعناع فلفلی Mentha piperita در مهار رشد طولی قارچ Fusarium oxysporum f.splycopersici استفاده گردیده است، روغن خام گیاه مذکور از طریق تقطیر آبی hydro distillation با استفاده از دستگاه کلونجر Clevenger استخراج، تاثیر آن بر رشد طولی قارچ فوزاریوم در محیط کشت جامد با استفاده از تکنیک مسمومیت غذایی Food poison technique در ۱۶ غلظت با ۳ تکرار بررسی شد. در غلظت ۲۰*۳ ۱۰ پیپیام از روغن خام رشد طولی قارچ مورد مطالعه صد درصد مهار گردید، کمترین غلظت موثر ۱۰۰ پیپیام گزارش گردید در این غلظت درصد باز دارندگی رشد ۶/۶۶ درصد بود با افزایش غلظت روغن خام نعناع فلفلی شاهد کاهش تدریجی رشد طولی قارچ فوزاریوم از طرفی افزایش درصد بازدارندگی رشد، بودیم که خود نماینگر تاثیر مثبت روغن خام نعناع در کنترل رشد قارچ فوزاریوم میباشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.