اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در ماهی سفید فراوری شده صید شده دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در ماهی سفید فراوری شده صید شده دریای خزر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در ماهی سفید فراوری شده صید شده دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در ماهی سفید فراوری شده صید شده دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اندازه گیری باقی مانده سم ارگانوفسفره دیازینون در ماهی سفید فراوری شده صید شده دریای خزر :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مصرف آفت کش های شیمیایی از جمله مهم ترین مشکلات زیست محیطی ناشی از وابستگی نظام های کشاورزی رایج به آفت کش های شیمیایی می باشند سموم آفت کش با غلظت قابل توجهی از طریق پساب های صنعتی و زهکش های کشاورزی وارد محیط زیست و نیز آب دریا می گیرند و آبزیان در معرض سموم آفت کش قرار می گردند آفت کش ها عوارض بسیار خطرناکی در بدن دارند هدف از این پژوهش اندازه گیری میزان باقیمانده سم ارگانو فسفره دیازینون در ماهی سفیذ فراوری شده صید شده از دریای خزر از دو ایستگاه صیادی میانکاله و فرح آباد بوده است ۵ عدد ماهی سفید صید شده از هر پره صیادی فرح آباد و میانکاله خریداری شد هر ماهی به ۳ قسمت تقسیم شد یک قسمت برای نمونه خام و ۲ تکه دیگر هر کدام برای ۲ فراوری آب پز و پخت در آون انجام شد سپس به روش هضم یا استخراج نمونه آماده سازی شدند و به وسیله دستگاه GC/MS مورد آنالیز قرار گرفتند در همه نمونه ها باقی مانده سم فسفره دیازینون یافت شد در نمونه های صید شده از ایستگاه صیادی فرح آباد میزان سم ارگانو فسفره دیازینون در نمونه های خام ۱۷/۴۱±۴/۱۵ ppbآب پز شده ۱۰/۱۷±۱/۰۷ ppb پخته شده در آون ۴/۹۸±۱/۸۷ ppb می باشد در نمونه های صید شده از ایستگاه صیادی میانکاله میزان سم ارگانو فسفره دیازینون در نمونه های خام ۱۴/۱۲±۰/۹۵ ppb آب پز شده ۱۰/۱۶±۰/۹۷ ppb پخته شده در آون، ۴/۴۶±۰/۹۴ ppb می باشد در نمونه های فراوری های آب پز و پخت در آون باقی مانده سم فسفره دیازینون به طور معنی داری نسبت به نمونه خام شاهد کاهش یافت باقی مانده سم فسفره دیازینون در همه نمونه ها کمتر از حد مجاز بوده است اما در مناطقی که ماهی زیاد مصرف می شود به دلیل خاصیت تجمع پذیری باقی مانده سم فسفره احتمال ایجاد عوارض وجود دارد ۲ روش پخت انجام شده است در این پژوهش روش های موثری برای کاهش باقی مانده سم فسفره دیازینون می باشند اما موثر ترین روش روش پخت در آون است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.