روندیابی و تعیین حداکثر عرض سیلاب در رودخانه آقاج به کمک رابطه نوین رگرسیونی (توسعه داده شده بر اساس معادله سنتونانت و مدل عددی MIKE11)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 روندیابی و تعیین حداکثر عرض سیلاب در رودخانه آقاج به کمک رابطه نوین رگرسیونی (توسعه داده شده بر اساس معادله سنتونانت و مدل عددی MIKE11) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد روندیابی و تعیین حداکثر عرض سیلاب در رودخانه آقاج به کمک رابطه نوین رگرسیونی (توسعه داده شده بر اساس معادله سنتونانت و مدل عددی MIKE11)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی روندیابی و تعیین حداکثر عرض سیلاب در رودخانه آقاج به کمک رابطه نوین رگرسیونی (توسعه داده شده بر اساس معادله سنتونانت و مدل عددی MIKE11)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن روندیابی و تعیین حداکثر عرض سیلاب در رودخانه آقاج به کمک رابطه نوین رگرسیونی (توسعه داده شده بر اساس معادله سنتونانت و مدل عددی MIKE11) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

روندیابی سیل توسط روشهای ریاضی به مهندسین طراح در شناخت تاثیرات جریان در مسیر رودخانه و اطراف آن کمک می کند واهمیت آن در طراحی اقدامات حفاظت سیل به منظور پیشنهاد راهکارهای موثر در حفاظت از رفتار امواج سیلاب در آبراهه ها و یافتنراه حل های اقتصادی می باشد. در این مطالعه برای اولین بار در مطالعات روندیابی و پهنه بندی سیل رابطه رگرسیونی بین دبی و عرضجریان سیل ارائه شده است. برای این مهم ابتدا با انتخاب رودخانه قره آقاج به طول تقریبی ۱۵ کیلومتر در استان فکار؛ به عملیاتروندیابی سیلاب توسط روش های آت- کین اصلاحی ماسکینگام موج سنماتیکی صریح موج ضمنی دیفیوژن و مدل عددی موج دینامیکی نرم افزا MIKE11 پرداخته شد و دبی اوج هر روش محاسبه گردید. سپس با مبنا قرار دادن خروجی نرم افزار MIKE11اقدام به استخراج رابطه ریاضی رگرسیونی حاکم بین دبی و عرض جریان در بازه مطالعاتی رودخانه آقاج گردید. پس از استخراج رابطهرگرسیونی درجه ششم در بالادست و پایین دست بازه مطالعاتی امکان تخمین حداکثر عرض جریان سیلاب به کمک روش های عددیفراهم گردید. خاطر نشان می گردد این عملیات برای اولین بار در مطالعات پهنه بندی سیل ارائه شده و سابقه انجام آن تا کنون توسطنگارنده مشاهده نشده است. روش های مختلف حاکی از آن است که که در مقایسه با نتایج شبیه سازی عددی نرم افزار MIKE11بهترین روش هیدرولوژیکی (تجربی) که بیشترین نزدیکی را با با نتایج عددی نرم افزار دارد مدل هیدرولوژیکی ماسکینگام می باشد واین روش کمترین خطا را با مقادیر عددی نرم افزار داشته است. پیشنهاد می شود نظیر این عملیات برای بازه هایی از رودخانه های مهمایران (در بین ایستگاه های هیدرومتری) تکرار شود و روابط رگرسیونی آنها استخراج گردد. بیش استخراج چنین روابطی پیش بینیحداکثر عرض جریان سیل را به مراتب سرعت بخشیده و با دانستن دبی اوج بالادست به راحتی می توان سیل را در پایین دست پهنه-بندی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.