آنالیز حساسیت پارامترهای هیدرولیکی پهنه سیلاب مدل هیدرولیکی Hec-Ras نسبت به تغییرات ضریب زبری (مطالعه موردی: رودخانه آلش رود مازندران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آنالیز حساسیت پارامترهای هیدرولیکی پهنه سیلاب مدل هیدرولیکی Hec-Ras نسبت به تغییرات ضریب زبری (مطالعه موردی: رودخانه آلش رود مازندران) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آنالیز حساسیت پارامترهای هیدرولیکی پهنه سیلاب مدل هیدرولیکی Hec-Ras نسبت به تغییرات ضریب زبری (مطالعه موردی: رودخانه آلش رود مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آنالیز حساسیت پارامترهای هیدرولیکی پهنه سیلاب مدل هیدرولیکی Hec-Ras نسبت به تغییرات ضریب زبری (مطالعه موردی: رودخانه آلش رود مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آنالیز حساسیت پارامترهای هیدرولیکی پهنه سیلاب مدل هیدرولیکی Hec-Ras نسبت به تغییرات ضریب زبری (مطالعه موردی: رودخانه آلش رود مازندران) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

افزایش روزافزون جمعیت جهان و توسعه ی سریع زندگی شهری و روستایی در اراضی حاشیه رودخانه ها موجب افزایش روند تجاوزبه بستر و حریم رودخانهها شده که نه تنها امکان استفاده از پتانسیل های آبی را کاهش می دهد بلکه خسارات جبران ناپذیری دراثرطغیان های کنترل نشده برجان و مال مردم وارد میآورد. تعیین پهنه سیلابی و در نتیجه حد بستر و حریم رودخانه باعث می شود کهبستر رودخانه که محل عبور سیلاب با دوره بازگشت های مختلف است، خالی از هر گونه ساخت و ساز باقی بماند. در این تحقیقعملکرد مدل HEC-RAS در برآورد پارامترهای هیدرولیکی جریان در رودخانه آلشرود بررسی شده است. همچنین حساسیت این پارامترهای هیدرولیکی در مدلهای مختلف با دبی های سیلاب متفاوت، نسبت به تغییرات ۵۰%، ۲۰%، ۱۰%، ۱۰%-، ۲۰%- و ۵۰%- ضریب زبری مقاطع برآورد گردید. نتایج نشان داد که کمترین و بیشترین تغییرات و حساسیت نسبت به تغییرات زبری برای هر مدل، بترتیب مربوط به متوسط تغییرات سطح آب و تنش برشی بوده است. افزایش و کاهش ضریب زبری نسبت به حالت شاهد (زبری n)، منجر به تغییرات بیشتر پارامترهای هیدرولیکی نسبت به حالت شاهد می شود و برعکس. همچنین با تغییر دبی از حالت شاهد (Q25)، به سمت مقادیر ۰.۵Q و ۱.۵Q ، تغییرات پارامترهای هیدرولیکی افزایش یافته (منفیتر یا مثبت تر) است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.