به سوی منظر شهری پایدار؛ بهره برداری از آرامستان های محلی با رویکرد مشارکت مردمی ( نمونه موردی : ۱۰ آرامستان از ۱۴۰ آرامستان موجود در شهر تهران )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 به سوی منظر شهری پایدار؛ بهره برداری از آرامستان های محلی با رویکرد مشارکت مردمی ( نمونه موردی : ۱۰ آرامستان از ۱۴۰ آرامستان موجود در شهر تهران ) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد به سوی منظر شهری پایدار؛ بهره برداری از آرامستان های محلی با رویکرد مشارکت مردمی ( نمونه موردی : ۱۰ آرامستان از ۱۴۰ آرامستان موجود در شهر تهران )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی به سوی منظر شهری پایدار؛ بهره برداری از آرامستان های محلی با رویکرد مشارکت مردمی ( نمونه موردی : ۱۰ آرامستان از ۱۴۰ آرامستان موجود در شهر تهران )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن به سوی منظر شهری پایدار؛ بهره برداری از آرامستان های محلی با رویکرد مشارکت مردمی ( نمونه موردی : ۱۰ آرامستان از ۱۴۰ آرامستان موجود در شهر تهران ) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

آرامستان نمود کالبدی دیدگاه مردمان نسبت به آفرینش و حضور در جهان هستی است. آرامستان های درون شهری، برخلاف گذشته، مردمان را از دعوت به حضور باز داشته و جایگاه اجتماعی خود را از دست داده اند. بازآفرینش این اماکن، به عنوان یکی از تجلیات فرهنگی، ضرورتی در فرآیند پایداری محسوب می شود. هدف از این پژوهش بازآفرینی کالبدی – اجتماعی این اماکن، براساس رویکرد مشارکت مردمی، در راستای دستیابی به پایداری اجتماعی می باشد. مشارکت مردمی امروزه در بحث پایداری فرهنگی یکی از رویکردهای پیشرو و کاربردی جهت خلق مکان های طراحی شده شهری موفق می باشد. در این راستا، از تکنیک های مشاهده و مصاحبه جهت مشارکت دادن نظر استفاده کنندگان از فضا استفاده شده است. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش تحقیق، توصیفی – تحلیلی می باشد. آرامستان محلی ده ونک تهران نیز مورد پژوهشی این تحقیق بوده و نتایج بیانگر این موضوع است که تغییرات متقابل مولفه های مکان، مستلزم مطالعات کیفی همزمان و چند لایه در حوزه های اجتماعی، کارکردی و کالبدی می باشد، و مکان هایی در منظر شهری پایدارترند که بر مبنای نیاز و خواست استفاده کنندگان از آن طراحی و باز طراحی شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.