بررسی منظر شهری پیاده راه ها در توسعه پایدار شهر رشت ( نمونه موردی : پیاده راه اعلم الهدی و سبزه میدان رشت )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی منظر شهری پیاده راه ها در توسعه پایدار شهر رشت ( نمونه موردی : پیاده راه اعلم الهدی و سبزه میدان رشت ) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی منظر شهری پیاده راه ها در توسعه پایدار شهر رشت ( نمونه موردی : پیاده راه اعلم الهدی و سبزه میدان رشت )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی منظر شهری پیاده راه ها در توسعه پایدار شهر رشت ( نمونه موردی : پیاده راه اعلم الهدی و سبزه میدان رشت )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی منظر شهری پیاده راه ها در توسعه پایدار شهر رشت ( نمونه موردی : پیاده راه اعلم الهدی و سبزه میدان رشت ) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

در توسعه پایدار شهری عوامل تاثیرگذاری چون حفظ سلامت شهروندان و محیط زیست و ایجاد ارتباط میان آن ها از اهمیت ویژه و ممتازی برخوردار است و امروزه یکی از مهم ترین راه های رسیدن به اهداف پایداری توجه کمی و کیفی به منظر شهری می باشد که موجب ارتقاء تعامل بین محیط، اجتماع و اقتصاد می شود. پیاده راه ها به عنوان بخشی از فضاهای شهری در برگیرنده عناصری چون جداره ها، کفسازی، فضای سبز مکث هستند که موجبات تعامل شهروندان را فراهم می آورند. از این رو ترکیب مناسب رفتارهای اجتماعی، همراه با فضاسازی شهری و ترکیب آن با فضای سبز می تواند موجب ارتقای تعاملات اجتماعی شود. در شهر رشت با توجه به فرهنگ بومی گیلان و توریست پذیر بودن منطقه خیابان اعلم الهدی، حدفاصل میدان شهرداری و سبزه میدان، به عنوان اولین پروژه پیاده راه سازی رشت تبدیل به یک فضای شهری بدون حضور ماشین گردید تا مفاهیمی همچون حس مکان و تعلق خاطر در پیاده روی خانوادگی همراه با خرید، رفتن به سینما یا رستوران برای گذران اوقات فراغت شهروندان بازآفرینی کند. روش تحقیق در مقاله حاضر روش ترکیبی متکی به روش های توصیفی – تحلیلی و موردی – میدانی است. لذا از هر متدولوژی اسنادی متکی بر مطالعات کتابخانه ای و میدانی استفاده شده است. در این مقاله، سعی بر این است که پتانسیل های موجود در محدوده پژوهش مورد ارزیابی قرار گرفته و راهکارهای علمی و عملی در راستای رسیدن به اهداف شهر پایدار، ارائه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.