تاثیر کود NPK و نانو NPK بر کمیت و کیفیت گیاه ریحان (Ocimum basilicum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کود NPK و نانو NPK بر کمیت و کیفیت گیاه ریحان (Ocimum basilicum) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کود NPK و نانو NPK بر کمیت و کیفیت گیاه ریحان (Ocimum basilicum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کود NPK و نانو NPK بر کمیت و کیفیت گیاه ریحان (Ocimum basilicum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کود NPK و نانو NPK بر کمیت و کیفیت گیاه ریحان (Ocimum basilicum) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

ریحان با نام علمی Ocimum Basilicum متعلق به تیره نعناع سانان است. ریحان جهت مصارف تازه خوری واستفاده درصنایع داوریی، امکان تولید محصولی با کیفیت بالا درکل سال را باید فراهم آورد. یکی از مهمترینراه حل های رسیدن به این هدف، تغذیه مناسب گیاهی است. استفاده از تغذیه ی کودی می تواند جهت تولیدمحصول و عملکرد بیشتر استفاده شود بنابراین کوددهی مناسب از مهم ترین فاکتور های مدیریت خاک برای بهبودمحصول و افزایش عملکرد می باشد. کابرد کودهای شیمیایی مناسب برای تولید سودمند ریحان از فاکتور های موثر برکیفیت بازده می باشد. کود ترکیبی (NPK (15-15-15 نشان می دهد که بهترین پاسخ کوددهی در افزایش کمی و کیفی گیاه ریحان است. نانوکودها از راه کارهای بهینه کردن مصرف کودها می باشند. لذا این کودهای هوشمند مرسومکودها، می توانند عناصر غذایی مورد نیاز گیاه را به تدریج و به صورت کنترل شده در خاک آزاد می کنند. نانو کودها فنآوری نوینی بوده که با کوچک نمودن اندازه ذرات در مقیاس نانو امکان جذب را بسیار افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.