بررسی و ارزیابی خشکسالی در مناطق خشک و نیمه خشک با استفاده از شاخص SPI و میانگین لغزان (مطالعه موردی: استان ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و ارزیابی خشکسالی در مناطق خشک و نیمه خشک با استفاده از شاخص SPI و میانگین لغزان (مطالعه موردی: استان ایلام) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و ارزیابی خشکسالی در مناطق خشک و نیمه خشک با استفاده از شاخص SPI و میانگین لغزان (مطالعه موردی: استان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و ارزیابی خشکسالی در مناطق خشک و نیمه خشک با استفاده از شاخص SPI و میانگین لغزان (مطالعه موردی: استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و ارزیابی خشکسالی در مناطق خشک و نیمه خشک با استفاده از شاخص SPI و میانگین لغزان (مطالعه موردی: استان ایلام) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

خشکسالی شامل یک دوره پایدار و پیوسته (از چند ماه تا چندین سال) است که در این دوره مقدار آب موجود در منابع آبیمنطقه به حد قابل توجهی کاهش یافته و منطقه دچار کمبود آب می شود. در این پژوهش به منظور پیش بینی خشکسالی ها درمناطق خشک و نیمه خشک استان ایلام از داده های بارش ۳۰ ساله (۱۳۹۲-۱۳۶۲) ایستگاه ایلام بعنوان معرف منطقه نیمه خشک و داده های بارش ایستگاه دهلران بعنوان معرف منطقه خشک استفاده گردید. یکی از تکنیک های مهم در تشخیص وارزیابی خشکسالی، بررسی شاخص های مهم خشکسالی است. یکی از مهمترین این شاخص ها، شاخص بارش استاندارد یا SPIاست. به منظور ارزیابی وضعیت خشکسالی در منطقه از دو شاخص بارش استاندارد شده (SPI) و میانگین لغزان استفاده شد وپس از به دست آمدن مقادیر شاخص SPI و میانگین لغزان در مقیاس سالانه طبقه خشکسالی در هر سال تعیین شده و نهایتانتایج حاصل در طول دوره آماری مذکور در قالب جداول و نمودار ارائه گردید که در آن مقدار عددی شاخص بارش استاندارد شدهو میانگین لغزان توصیف وضعیت و شدت خشکسالی در هر سال را مشخص می کند و درنهایت نتایج شاخص SPI و میانگینلغزان با یکدیگر مقایسه می شوند و شاخصی که بیشترین کارایی را در ارزیابی خشکسالی های منطقه داشته باشد، مشخص میگردد. هدف از این پژوهش تحلیل میزان شدت و تداوم خشکسالی در مناطق خشک و نیمه خشک با استفاده از شاخص SPI ومیانگین لغزان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.