بررسی رابطه مدیریت سرمایه در گردش، عملکرد مالی و محدودیت مالی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رابطه مدیریت سرمایه در گردش، عملکرد مالی و محدودیت مالی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رابطه مدیریت سرمایه در گردش، عملکرد مالی و محدودیت مالی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رابطه مدیریت سرمایه در گردش، عملکرد مالی و محدودیت مالی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رابطه مدیریت سرمایه در گردش، عملکرد مالی و محدودیت مالی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

هدف این پژوهش بررسی ارتباط بین مدیریت سرمایه در گردش و محدودیت مالی(حساسیت سرمایه گذاری به وجه نقد) شرکت بررسی می شود. سپس رابطه بین عملکرد شرکت و محدودیت مالی(حساسیت سرمایه گذاری به وجه نقد) شرکت بررسی می شود. بدین منظور از اطلاعات مالی ۱۰۸ شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در سالهای ۱۳۹۲-۱۳۸۳ استفاده شده است. در فرضیه اول به دنبال آزمون رابطه بین مدیریت سرمایه در گردش و محدودیت مالی شرکت سنجیده می شود که از دو شاخص متفاوت برای محدودیت مالی(حساسیت سرمایه گذاری در سرمایه ثابت به وجه نقد و حساسیت سرمایه گذاری در سرمایه در گردش به وجه نقد) استفاده شده است. در فرضیه فرعی اول نتایج نشان می دهد رابطه منفی و معناداری بین مدیریت سرمایه در گردش و حساسیت سرمایه گذاری در سرمایه ثابت نسبت به وجه نقد (شاخص محدودیت مالی)وجود دارد که در نتیجه منجر به پذیرش فرضیه فرعی اول میگردد. از طرفی در فرضیه فرعی دوم رابطه منفی و معنی داری بین مدیریت سرمایه در گردش و حساسییت سرمایه گذاری در سرمایه در گردش نسبت به وجه نقد(شاخص محدودیت مالی) وجود ندارد و این فرضیه رد میشود. در فرضیه سوم رابطه بین محدودیت های مالی و عملکرد شرکت بررسی می شود. در فرضیه فرعی سوم نتایج حاکی از وجود رابطه منفی و غیر معنی دار بین محدودیت مالی(ساسیت سرمایه گذاری در سرمایه ثابت نسبت به وجه نقد) و عملکرد شرکت (ارزش افزوده اقتصادی تعدیل شده) است. از طرفی در فرضیه فرعی چهارم نتایج حاکی از وجود رابطه منفی و غیر معنی دار بین محدودیت مالی (حساسیت سرمایه گذاری در سرمایه در گردش نسبت به وجه نقد) و عملکرد شرکت(ارزش افزوده اقتصادی تعدیل شده) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.