بررسی تاثیر پودر آب پنیر و تفاله چغندرقند در تولید نان لواش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر پودر آب پنیر و تفاله چغندرقند در تولید نان لواش دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر پودر آب پنیر و تفاله چغندرقند در تولید نان لواش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر پودر آب پنیر و تفاله چغندرقند در تولید نان لواش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر پودر آب پنیر و تفاله چغندرقند در تولید نان لواش :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در تامین نیازهای تغذیه ای روزانه مردم کشورمانان سهم مهمی را دارد. همانطور که می دانیم عمده نان مصرفی در کشورمان نانهای مسطح می باشد و باتوجه به زمان ماندگاری کوتاه و زود بیات شدن انها در این تحقیق با استفاده از درصدهای مختلف تفاله چغندرقند در چهار سطح شاهد ۳/۵، ۷، ۱۰ درصد و همچنین درصدهای مختلف پو دراب پنیر در سه سطح شاهد ۲، ۶ درصد برای کاهش بیاتی و افزایش بعضی از ویتامینها و املاح در خصوص نان لواش ازمایشات شیمیایی و حسی و تست فارینوگراف را در قالب طرح فاکتوریل انجام دادیم ملاحظه شد نان لواش حاوی تفاله چغندرقند ۳/۵ درصد و ۲ درصد پودراب پنیر از لحاظ آزمایشات انجام شده بالاترین امتیاز را دارا بود و در فرمولاسیون دید نان لواش پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.