بررسی اثر سینرژیسم ترکیب نانوذرات اکسید فلزی (اکسید منیزیم اکسید روی و اکسید ان و درجه حرارت)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر سینرژیسم ترکیب نانوذرات اکسید فلزی (اکسید منیزیم اکسید روی و اکسید ان و درجه حرارت) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر سینرژیسم ترکیب نانوذرات اکسید فلزی (اکسید منیزیم اکسید روی و اکسید ان و درجه حرارت) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سینرژیسم ترکیب نانوذرات اکسید فلزی (اکسید منیزیم اکسید روی و اکسید ان و درجه حرارت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر سینرژیسم ترکیب نانوذرات اکسید فلزی (اکسید منیزیم اکسید روی و اکسید ان و درجه حرارت) :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
اهداف : هدف از تحقیق حاضر بررسی اثر سینرژیس ترکیب نانو ذرات اکسید فلزی (اکسید منزیم، اکسید روی و اکسید آهن و درجه حرارت و بررسی کاربرد عملی آنها در صنایع غذایی بود. روش تحقیق در این تحقیق اثر نانو ذرات اکسید روی اکسید اهن و اکسید منزیمم در ترکیب بادمای محیط ۵۰ و ۶۰ درجه سانتیگراد در شیر مورد ارزیابی قرار گرفت .دستاوردهای تحقیق: نتایج حاصل از بررسی استفاده نانوذرات و درجه حرارتهای مختلف در ماده غذایی شیر کاهش قابل ملاحظه ای در رشد سلولهای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس بعد ازتیمار بااین نانو ذرت و درجه حرارت استفاده شده در سطح Pvalue<.1 و pvalue=0.6 نشان داد. نتایج نشان داد با افزایش درجه حرارت خاصیت ضدمیکروبی نانوذرات درشیر بیشتر می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.